קרייג המילטון-פרקר הבריטי, מדיום המוכר ברחבי העולם, הצליח לצבור עדת מאמינים בינלאומית בזכות רצף של תחזיות מדויקות להחריד. הוא חזה את מגפת הקורונה, את מותה של המלכה אליזבת, את חזרתו של דונלד טראמפ לבית הלבן ב-2024, וכן גם את המתקפה של ארה"ב וישראל באיראן בחודש יוני האחרון.
על פי הדיווח ב'וואלה', אחרי שחזה במדויק את התקיפה על מתקני הגרעין האיראניים ב-2025, פרקר מעריך שהתקיפה הבאה מעבר לפינה. "אני מאמין שזה יקרה במרץ 2026", הוא מצהיר ומוסיף פרטים: "אנחנו נראה תקיפות ממוקדות מאוד - לא רק על ההנהגה, אלא גם על מתקני הגרעין שנותרו, כי אי אפשר להשאיר אותם שלמים". עוד הוא הוסיף: "זה יסלים במהירות, ואז ייעצר. מכה פתאומית ואחריה נסיגה, שתשאיר את גורל המדינה בידי העם האיראני. אני לא מרגיש שתהייה פעילות של כוחות קרקעיים, אלא רק תקיפות אוויריות ופעולה מהירה".
תגובות
ישראל חייבת להבין שמי שצריך לעשות מלחמה כדי להשמיד אויבים זאת רק היא ולקחת לעד את המושכות ולנהל הכל
אותו אחד שאמר שקמלה האריס היא הנשיאה אחרי סיבוב שני צמוד?
לא
כל אדם בר דעת יודע שאחרי פברואר, האולטימטום של טראמפ הוא עד סוף החודש, מגיע חודש מרץ בו, ארה"ב וידראל יתקפו באירן. באשר לניצחון של טראמפ, הרי, רק אידיוט ומזלזל בחוכמת האזרחים האמריקאים יכול היה להאמין שהמטומטמת קמאלה יכולה להיות נשיאה של המעצמה הגדולה בתבל