יהדות

הרב ניר בן ארצי: זה מה שיקרה בבחירות הקרובות

בשיעורו האחרון התייחס הרב ניר בן ארצי למאמצי האיחוד בגוש המפלגות הערביות ושלח מסר מרגיע לימין ומזהיר לשמאל: "הקדוש ברוך הוא לא ייתן להם להכשיל את מדינת היהודים"

הרב ניר בן ארצי: זה מה שיקרה בבחירות הקרובות

בעוד שבמערכת הפוליטית, ובייחוד בשמאלה, עוקבים בעניין ובשמחה אחר הניסיונות לגבש רשימה ערבית מאוחדת שתהווה משקולת נגד לקואליציה, הרב ניר בן ארצי יוצא במסר נחרץ ומרגיע למאמיניו. בסרטון חדש שהופץ ברשתות החברתיות, הגדיר הרב את האיחוד המסתמן ככישלון ידוע מראש.

"מפלגות השמאל והאופוזיציה שמחים שמפלגות הערבים מתגבשים ביחד, אבל בורא עולם אומר – זה בור בלי תחתית", הצהיר הרב בפתח דבריו. לדבריו, הניסיונות הפוליטיים הללו לא יצלחו לעצור את הנהגת המדינה היהודית: "הקדוש ברוך הוא לא ייתן להם להתעלות או להכשיל את מדינת ישראל. הם חיים בסרטים דמיוניים".

הרב בן ארצי השתמש בלשון ציורית כדי לתאר את השותפות המורכבת בין הפלגים הערביים השונים, כשהוא רומז למפלגת רע"ם ולשותפותיה: "כל הרעם והגשם והברעם והבוץ יהיו ביחד – וזה יהיה בור ללא תחתית. מה שאני אומר זה בדיוק 101%, לא מיליון אחוז – 101%".

לסיום, בחר הרב להתייחס למבקריו ולמי שבוחר לזלזל בתחזיותיו: "תמשיכו לזלזל, וזה יצא בדיוק ככה. מי שמזלזל זה רק מי שאין לו יראת השם ואין לו שכל להבין שיש כוח שלא רואים אותו שברא אותנו".

תגובות

12
6
צורי
28.01.26

הוא צודק ב100 אחוז אם אתם עוכבים אחריו אז כל מה שהוא דורש מתקיים פשוט מדהים כמובן שבבחירות הקרובות הימין יעלה ל76 מנדטים לפחות ובע"ה זה יוביל לגאולת עם ישראל

5
מוטי
27.01.26

חבל שהוא לא ידע שהקרובים שלו יחטפו אותו ויתעללו בו במשך יותר משנה...

4
מושון
27.01.26

הרב זיבי. לנגב את הרקטום עם התחזיות שלו

1
אילנה
02.02.26

תתבייש איכס איזה תגובה של סמרטוט ריצפה

2
יהודי
27.01.26

מושון!!!!!!!!!° אבל מה עשיתי חחחחחחחחחחחחחחמח

3
יהודי
27.01.26

מושון!!!!!!!! אבל מה עשיתי????????

4
אברהם בטיטו
28.01.26

חוצפן ומנובל.

5
איתי
28.01.26

מושון הכנסת את עצמך ואת משפחתך למצבים קשים ולא נעימים, ראה הוזהרת,