חדשות

לפיד מכחיש: "אנחנו יצאנו למבצע בעזה כשרע"מ בקואליציה"

ראש האופוזיציה יאיר לפיד, תקף את הקמפיין של בני גנץ, שקורא להקים ממשלה בלי רע"מ ובלי בן גביר, ואומר: "אנחנו יצאנו למבצע בעזה כשרע"מ בקואליציה"

לפיד מכחיש: "אנחנו יצאנו למבצע בעזה כשרע"מ בקואליציה"
צילום: (צילום: אבשלום ששוני / פלאש90)

ראש האופוזיציה יאיר לפיד, התייחס לקמפיין החדש של בני גנץ, בו הסיסמא שלו היא "בלי רע"מ ובלי בן גביר".

בראיון הבוקר (רביעי) בגלי צה"ל, הוא אומר: "הדברים לא עומדים במבחן המציאות. אנחנו יצאנו למבצע בעזה כשרע"מ בקואליציה וגנץ שר ביטחון, אז בשביל מה זה טוב? בסוף זה משרת רק את נתניהו".

גנץ מסר בתגובה: "לפיד משקר – בממשלת השינוי אפילו מלגות לימודים ללוחמים שלנו הוא לא להצליח להעביר בגלל רע"מ, ומילא לשקר, אבל הוא גם שוב מתהפך – אז נזכיר, שרק בספטמבר הוא אמר שלא ניתן להקים ממשלה שנשענת על המפלגות הערביות. מוזר שפתאום זה משרת את קמפיין הליכוד".

תגובות

1
1
טוני
14.01.26

הויכוח בין גנץ ללפיד מטופש משום שכשראש מפלגה בונה קואליציה, ברור שהוא לא יוכל לממש את כל התוכניות שלו. גם נתניהו, נזכיר, נאלץ לדחות או לוותר על העלאת חוקים שונים להצבעה בכנסת כי הסיעות החרדיות לא מוכנות להצביע עבורן. ובכנסת הקודמת, הוא בכלל נשאר באופוזיציה, כי סמוטריץ' לא "זרם" עם הרעיון שלו להקים קואליציה בתמיכת רע"מ.