בצל המתיחות הביטחונית הגוברת באיזור, רשת CNN מדווחת על תוכנית התגובה האיראנית לתרחיש של מתקפה אמריקאית נגדה. על פי הדיווח, איראן נערכת להגיב לכל תקיפה מצד ארצות הברית באמצעות שיגור מאסיבי של 500 טילי "ח'ייבר" לעבר שטח מדינת ישראל.
הטיל המדובר, ה"ח'ייבר", נחשב לאיום משמעותי ביותר בשל יכולותיו הטכניות המתקדמות: הוא בעל טווח של 2,000 קילומטרים, מה שמאפשר לו לכסות את כל שטח ישראל ממעמקי איראן, ונושא ראש קרב עוצמתי במיוחד במשקל של 1.5 טון.
מעבר לעוצמת הפיצוץ, הדיווח מציין כי הטיל כולל אפשרות לראשי קרב מתפצלים. יכולת זו נועדה לאתגר את מערכות ההגנה האווירית ולפגוע במספר מטרות בו-זמנית, ובכך להגביר את הקושי ביירוט המטח המסיבי המתוכנן.
תגובות
אם תתחיל מלחמה וכולם גם ימין וגם שמאל יחפשו מפלט והצלה,החשש הכבד הוא האם יש תיכנון מצד הפלסטינים ליפלוש ולירצוח כמו ב7 ל10
שווה להנחית פצצות אטום טקטיות על כל מצבורי הטילים האלה
הורדת אידיוט כמוך יעשה יותר טוב לכל הקוראים מאשר הורדת השמאל בישראל. יש מספיק טיפשים כמוך ולא ירגישו בחסרונך.
להוריד לך את הראש יציל את ישראל
טוב שאתה לא במקבלי ההחלטות,
אפה הבעיה ,עדיף שימותו 5000 יהודים מאשר להנחית עליהם מכה,ואני לא מדבר על ההרס הנוראי שיהיה ועל אלפי פליטים יהודים שלא יהיה להם היכן לגור,או שאתה רוצה להיות פליט ולראות את משפחתך קרוביך נפגעים,תתעורר אנחנו במלחמת קיום
הורדת ביבי מהשלטון תציל את ישראל.
ערב רב הפליץ אותך, ביביסט בבון מסריח
הורדת אנשים כמוך מישראל תציל יותר ערב רב
הורדת השמאל מהחיים זה הדבר הכי טוב במדינה אתם המיץ של הזבל
מריה... יהודיה את לא. עוד ערב רב נוצריה
בעזרת השם שלום בינינו ובין אבינו שבשמיים ובינינו לבין הזולת בינינו לבין עצמנו... מתוך אהבה להשם יתברך ושמחה בהשם... רבון כל המעשים ואדון כל הנשמות (חז"ל)
במבחן המעשה. איפוא היה השם בשואה? אולי בחופשה?
מה לקחת היום יא הזוי
אמן
עזוב את השם. הוא נמצא בראש שלך ושם בלבד.