שלושה נערים תושבי יהודה ושומרון נעצרו בחשד לאירועי האלימות אמש (חמישי) בשומרון מעצרם של השלושה בני 15-18, הוארך לבקשת המשטרה.
הנערים נעצרו אתמול בידי כוחות צה"ל לאחר מרדף רגלי, לאחר שעל פי החשד הציתו כלי רכב ומשתלה ופצעו שני בני אדם באורח בינוני (עפ״י גורמי הרפואה).
בחיפוש ברכב שנערך על ידי כוחות המשטרה מתחנת אריאל נתפסו אמצעי תקיפה. החשודים הועברו לחקירה ביחידה ללוחמה בפשיעה במרחב שומרון.
כאמור הם בית המשפט נעתר לבקשת המשטרה והורה על הארכת מעצרם של שלושת החשודים בגילים 15-18 תושבי יהודה ושומרון לצורך המשך החקירה.
מהמשטרה וצה"ל נמסר: "משטרת ישראל וצה"ל רואים בחומרה רבה מקרי אלימות והצתה המסכנים חיי אדם ופוגעים בביטחון הציבור, וימשיכו לפעול בנחישות למיצוי הדין עם המעורבים ולשמירה על הביטחון והסדר באזור".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
טאטע
נו,גם אתם ראיתם כמה "שמרו" עלינו האברכים,אלוצים והתפילות מכל התאונות,פיגועים,מחלות ואסונות אחרים? אז מה אם ליחצנים/עסקנים יש המון תירוצים לזה?
18:25 10.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דניאל
טרוריסטים, חובה לנטרל.
16:52 10.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כבודו
נו,גם אתם ראיתם כמה "שמרו" עלינו האברכים,אלוצים והתפילות מכל התאונות,פיגועים,מחלות ואסונות אחרים? אז מה אם ליחצנים/עסקנים יש המון תירוצים לזה?
16:29 09.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מגלגלי העיניים למרומים , הטובלים ושרץ בידם, הרוחצים בדם את ניקיון כפיהם, הנבלים ברשות התורה, העשבים השוטים, הזיבורית שבשולי הערוגה, נוער הגבעות, והטומאה שצמחה בחצר האחורית... אתם , ולא הסודנים .... אתם ולא האריתראיים... אתם הסרטן מרובה הגרורות שאוכל את גופת המדינה .
בתגובה ל: כבודו
רציתם "מלך" ... קבלתם את מלאך המוות שבזמן שהוא שולח את בניכם למות בעזה , למען מטרה בלתי אפשרית ... קונה לילדיו דירות בבריטניה וארה"ב ... ודרך אגב מה קרה לציר פלדלפי ? מורג ? נצרים ? שכונת השוטרים ? התישבות בעזה ? טיילת טראמפ ? הגירה מרצון ? טרנספר בששון ? ... טפשים , תתעוררו ...
10:36 10.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר