מבזקים
סרוגים

יהדות התורה הודיעה: בנושא הזה נתמוך בכל החוקים של הקואליציה

יו"ר סיעת יהדות התורה אורי מקלב הודיע ליו"ר הקואליציה אופיר כץ כי סיעת יהדות התורה תתמוך בכל חוקי הקואליציה הנוגעים למערכת המשפט

ט"ז טבת התשפ"ו
יהדות התורה הודיעה: בנושא הזה נתמוך בכל החוקים של הקואליציה
צילום: יהדות התורה | צילום: חיים גולדברג/ פלאש 90

יו"ר סיעת יהדות התורה אורי מקלב הודיע היום (שני) ליו"ר הקואליציה אופיר כץ כי סיעת יהדות התורה תתמוך בכל חוקי הקואליציה הנוגעים למערכת המשפט. כך על פי הפרסום של עמית סגל.

בשבוע שעבר פורסם כי בגלל הסכסוך הפנים החרדי עבודת הקואליציה נתקע והצבעות רבות הורדו מסדר היום. הסכסוך התרחש בגלל מריבות פנים חרדית על מינוי לתפקיד במועצה הדתית בירושלים.

בעקבות דבריו – בימין מתנערים מגולדקנופף: "כבר לא מחנה שלנו"
בעקבות דבריו – בימין מתנערים מגולדקנופף: צילום: בעקבות דבריו – בימין מתנערים מגולדקנופף:

אמש אמר יו"ר המפלגה, יצחק גולדקנופף כי הסנקציות על מי שלא מתגייס לצבא הן כמו "הטלאי הצהוב" שהיה ליהודים בשואה, בימין התנערו ממנו ותוקפים את דבריו בחריפות.

השר בצלאל סמוטריץ' אמר: "מזל שגולדקנופף המנותק הוא כבר לא חלק מקואליציית המחנה הלאומי שלנו וכפי המסתמן הוא גם לא עתיד לחזור. אין מקום בקואליציה שלנו לאנשים מנותקים ואטומים שלא מפסיקים לפגוע בעם ישראל, בלוחמי צה"ל ולומדי התורה. לוחמינו הגיבורים הם הם הנלחמים בנאצים שבכל דור ודור ומונעים מהם לממש את התכנית הסופית שהגה מי שהגה את הטלאי הצהוב. הציונות הדתית מוכיחה שאפשר לשלב ספרא וסיפא ואנחנו נחושים להוכיח שגם הציבור החרדי מסוגל לכך".

 

אורי מקלב יהדות התורה מערכת המשפט עמית סגל