מבזקים
סרוגים

חוזרים לכיכר ציון: ביום ה' הפגנת תמיכה ביהודה ושומרון

אחרי שנים רבות, ביום חמישי הימין חוזר לכיכר ציון. הפעם לא מדובר בהפגנת מחאה, אלא דווקא בהפגנת חיזוק לראש הממשלה, בסיסמא: "כן לבניה לא לויתורים". בעצרת יחזקו גם את הרבנים שחתמו על הקריאה שלא להשכיר בתים לערבים. בחלק האומנותי - אריאל זילבר.

עמיחי רבין | חדשות סרוגים
ט"ו טבת התשע"א
חוזרים לכיכר ציון: ביום ה' הפגנת תמיכה ביהודה ושומרון
חוזרים לכיכר ציון: ביום ה' הפגנת תמיכה ביהודה ושומרון צילום: הימין בכיכר ציון (פלאש90)

אחרי שנים רבות הימין חוזר לכיכר ציון.

ביום חמישי הקרוב, יתקיים מפגן הצדעה ליהודה שומרון וירושלים ותמיכה במאות רבני ישראל בכיכר ציון בירושלים. תחת הכותרת "כן לבניה לא לויתורים", יחזקו באי העצרת את ראש הממשלה בחיזוק האחיזה והבנייה ביהודה ושומרון.

את האירוע מארגנים כל הגופים והארגונים בימין ובהתיישבות, במטרה להביא להזדהות המונית עם יהודה ושומרון. ההפגנה היא חלק ממסע בינלאומי, להביא תמיכה ואהדה בעולם לחיזוק ההתיישבות ביהודה ושומרון והדיפת הלחצים מבית ומחוץ נגד ההתיישבות. 
 
בצד הרבנים, חברי הכנסת וראשי המועצות, יופיעו גם זמרים וביניהם, אריאל זילבר שיופיע כתשובה לחרם שהכריזה עליו להקת 'תסלם' .אמנים נוספים שיופיעו: מנדי ג'רופי גד אלבז וישי לפידות.

מארגני האירוע מבקשים לחזק ולתמוך ב-300 רבני ישראל, שחתמו על הקריאה לחיזוק הזהות היהודית במדינת ישראל ולאי השכרת דירות לערבים. האירוע יועבר בשידור חי באמצעות האינטרנט לכל רחבי העולם, כנראה באמצעות אתר האינטרנט של חב"ד.

הפגנה ימין כיכר ציון