ארגון אחים לנשק עתר אמש לבג"ץ נגד שר החינוך יואב קיש לאחר שנאסר על כניסת נציגים של הארגון לבתי ספר, בדרישה לבטל את ההחלטה.
בתגובה הגיב קיש: "סרבני ‘אחים לנשק’ החליטו לעתור לבג״ץ, ניפגש בבית המשפט. שיהיה ברור: אני לא אשנה את החלטתי. לא אאפשר לאנשים שפעלו בגלוי להחלשת החברה הישראלית, שקראו באופן מפורש ובצעדים קונקרטיים להפסקת שירות מילואים,
גזרו פנקסי מילואים, רסקו את הצבא ופגעו בביטחון המדינה – להיכנס לבתי הספר של ילדינו. מערכת החינוך לא תהיה במה לארגון שפעל נגד צה״ל ונגד חוסנה של מדינת ישראל".
עוד באותו נושא
מפגינים נגד הממשלה תובעים מפקד בכיר במשטרהחדשות סרוגים

תגובות
כפרה על אחים לנשק והמילואימניקים הגיבורים שלנו, שנתנו מאות ימי מילואים בחרבות ברזל!!!!!! ממשלת ההשתמטות וההפליה בין דם לדם לא תשבור את הרוח הפטריוטית שבהם. ממשלת ההפקרה, שקיבלה עשרות התראות ואזהרות לפני ה 7 באוקטובר, שתפרוץ מלחמה עקב המשך הההפיכה המשטרית ופירוק החברה הישראלית ובחרה במודע באופציה, שישראל תותקף במקביל לקרע נוראי בעם - אין לה מחילה!