חדשות

יעקב ברדוגו ימונה לשר המשפטים?

הפרשן הפוליטי יעקב ברדוגו, הצהיר הערב כי אם אחרי הבחירות הקרובות יוצע לו לשמש כשר המשפטים, הוא ישיב בחיוב להצעה: "נתניהו צריך להקים מפלגה חדשה"

יעקב ברדוגו |
יעקב ברדוגו | | צילום: יעקב ברדוגו (צילום: יונתן זינדל/פלאש 90)

הפרשן הפוליטי יעקב ברדוגו, הצהיר הערב כי אם אחרי הבחירות הקרובות יוצע לו לשמש כשר המשפטים, הוא ישיב בחיוב להצעה.

בפתח תכניתו היומית ברדיו 'גלי ישראל', אמר ברדוגו: "אני מוכן להיות שר המשפטים ברגע זה. גם אחרי הבחירות, אם נתניהו יזכה ויציע לי את התיק הזה, אני אקח אותו – כי שם יהיה התיקון החברתי הגדול ביותר במדינת ישראל ושם צריך אנשים שלא מפחדים מהם".

"וכן, אני אומר את זה בצורה ברורה: נתניהו צריך להקים מפלגה חדשה אם הליכוד לא בא איתו בשורת החלטות בעניין הזה", אמר ברדוגו.

תגובות

6
4
מיקי
15.12.25

רעיון מצויין. רך על זה. כך אפשר יהיה להקים ממשלת אחדות עם הליכוד בלי שרה ויאיר נושפים בעורף. חג אורים שמח

3
ל
15.12.25

ברדוגו, אתה מתאים לליכוד הליכוד מתאים לך. אתה עכבר אשפתות והליכוד מזבלה. איכס.

1
לשם גבי
15.12.25

פסיכי

2
נוני
15.12.25

למה ברדוגואמסלם כבר לא טוב. לא חשוב מי העיקר שהגרמני לכלא.

1
לייבו יוסף
15.12.25

ברדוגו יכול להיות שר רק במרוקו כדאי לו לחזור לשם שם הוא יכול ללקק למלך שגם לא יסבול אותו כנראה

1
יוסי לוי
15.12.25

מטומטם על סטרואידים