“שיפרה וג׳מיל” מגלמת את כל מה שישראלים אוהבים באוכל שלהם: טעם של בית, אש גלויה, שולחנות מלאים בשפע ואירוח חם בגובה העיניים. זו לא מסעדה טרנדית, אלא של מקום שמסמל יציבות, דיוק וחום אנושי. כאן כל ארוחה מרגישה כמו מפגש חברתי שמתחיל סביב אוכל וטעם ישראלי.

החוויה מתחילה עוד לפני ההזמנה עם “פתיחת שולחן” נדיבה של יותר מ-15 סלטים טריים הנעשים מדי יום במטבח, לצד לאפות חמות מהטאבון שמגיעות לשולחן ישירות מהאש. משם ממשיכים לשיפודים עסיסיים, סטייקים מיושנים, קבבים ריחניים והשווארמה המפורסמת של המשפחה, שנצרבת באש חיה ונפרסת במקום. כל מנה מוגשת באהבה, בשפע ובתחושת בית שמורגשת בכל פרט.

מאחורי המקום עומד לירוי, הדור הבא של המשפחה, שממשיך את הדרך של סבו וסבתו, שיפרה וג׳מיל, תוך שמירה על ערכי המקור והבאת שפה קולינרית עכשווית. תחת ידיו הפכה המסעדה לבית של גריל ישראלי אמיתי: כשר, איכותי, מלא שמחה ובלי להתנצל על פשטות דייקנית.

צילום: עוז חיון

המסעדה מושכת אליה קהל מגוון- ממשפחות וקבוצות חברים ועד אנשי עסקים, שפים ואושיות רשת. זהו מקום שמצליח לאחד סביבו את כל מי שמחפש אוכל אמיתי וחוויה ישראלית עם נשמה.

לירוי: “בשבילנו זו לא מסעדה, זו ההמשכיות של הבית. אנחנו שומרים על טעם הילדות ומגישים אותו לדור הבא באותה אהבה.”

שעות פעילות: א’-ה’: 12:00-23:30, מוצאי שבת: 20:30-23:30

כשרות: רבנות הרצליה, בשר חלק, ירק גוש קטיף.

ממוצע מחירים ₪ 150 לסועד.