רגע מרגש נרשם מאחורי הקלעים במופע הגאלה הגדול למען פצועי מלחמת חרבות ברזל שהתקיים בארצות הברית.
נועה קירל הופיעה אמש (חמישי) במיאמי במסגרת ערב גאלה חגיגי של ארגון Genesis Friends For Life, הפועל למען פצועי המלחמה, יתומים וטראומה.
במהלך האירוע שקירל נפגשה מאחורי הקלעים עם אלון אהל, שורד השבי ששוחרר השנה, אשר הופיע גם הוא באירוע בביצוע מוזיקלי ראשון מחוץ לישראל. באירוע השתתפו גם כוכבת הרשת הבינלאומית מונטנה טאקר, השחקן יעקב זדה דניאל, והפעילה השמרנית הפרו ישראלית בריגי'ט גבריאל.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
הגאלה התקיימה ב־Miami Beach וכללה אורחים מרחבי ארה״ב, שנרתמו לתמוך בפעילות הארגון למען הפצועים ומשפחותיהם.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אמא של
בעלה לא נמצא איתה כמעט אף פעם, אז היא מתרפקת על אלון החתיך. אמא שלו לחוצה למצוא לו כלה, אז אולי בריידזילה גרושה ??
13:28 12.12.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל
איזה עצוב שנתיים נוראיות.. נשארו יתומים אלמנות הורים שכולים.. מי היה מאמין שככה יהיה? איך אפשר לקוםבבוקר? בריאות לכל הלוחמים
14:33 12.12.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אמא של
בעלה לא נמצא איתה כמעט אף פעם, אז היא מתרפקת על אלון החתיך. אמא שלו לחוצה למצוא לו כלה, אז אולי בריידזילה גרושה ??
13:28 12.12.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר