רומן זדורוב, אשר זוכה מביצוע רצח הנערה תאיר ראדה ז"ל, הגיש בקשה יוצאת דופן לבית המשפט המחוזי. הבקשה, שהוגשה באמצעות עורך דינו ירום הלוי, עסקה באיסור פרסום סכום הכסף שקיבל מהמדינה כפיצוי.
על פי הדיווח בחדשות 12, בית המשפט נענה לבקשה, וכתוצאה מכך הוצא צו רשמי האוסר לפרסם את סכום הצ'ק שהועבר לזדורוב על ידי הפרקליטות והמשטרה.
הרקע לבקשתו של זדורוב להסתיר את סכום הפיצוי נובע משיקולים אישיים מובהקים, וכן מחשש שגורמים שונים ינסו לפנות אליו במטרה לסחוט ממנו כספים.
על פי הערכות שפורסמו בתקשורת, הסכום המדובר של הפיצוי שקיבל זדורוב מהמדינה עומד על כ-17 מיליון שקלים.
חלק ניכר מסכום הפיצוי מיועד להיות מועבר לתשלום עבור שכר טרחתם של עורכי דינו, אשר ליוו אותו וייצגו אותו לאורך שנים בהליכי הערעור השונים בבתי המשפט המחוזי והעליון, וכן במסגרת התביעה האזרחית שהגיש נגד הפרקליטות ומשטרת ישראל.
גורמים משפטיים בכירים בתחום טוענים כי סכום הפיצוי שניתן לרומן זדורוב על ידי הרשויות הוא הפיצוי הגבוה ביותר שהוענק עד כה לאסיר מורשע אשר זוכה בדיעבד בתיק רצח בישראל.





תגובות
יש צדק בעולם
אין צדק כי הרוצח האמיתי או הרוצחת האמיתית חופשיים
מה הקשר. זה 2 דברים שונים. הוא לא אשם. זה צדק שנעשה. למצוא את האשם האמיתי זה גם צדק אבל זה לא תלוי זה בזה
האמת היא שהוא היה חייב לקבל 35 מיליון שקל ותוספת מס ערך מוסף 18. אחוזים.
צודק, זה בגלל הפרקליטות המושחתת והמנוולת בראשות מיארה.
אין שכל אין בעיות הכל אצלך באשמת מיארה? גם האוויר שאתה נושם באשמתה? ככה זה כאשר מישהו מורעל קשות ומאבד את יכולתו לשפוט דברים
אין צדק, אני ואתה משלמים
עלוב נפש שתתאדה ותעלם מהר זוהמה שכמוך
מה שייך לממאגה קרה לפניה.
בס"ד. דמי הילדה תאיר הי"ד, שנשחטה ע"י אנטישמי שונא ישראל, צועקים מן האדמה: קולה, איך אתה ישן בלילה? שופט בהזמנה, זיכה רוצח מתועב, רק כדי לרצות את הבן של ביבי שגלה לאמריקה, ולהתנקם בפרקליטות. אבל לא אלמן ישראל - בע"ה, הקב"ה ישלם לכולם!!!
אין צדק בעולם! זדורוב היה ונשאר הרוצח ויום אחד האמת הזאת תתגלה
אכן זדורוב הוא הרוצח והוא זוכה בגלל ספק קטן מאןד
למה לדחוף את זה הצדק נעשה לו, לא אכפת לי מי הרוצח העיקר שגילו שהחף מפשע קיבל צדק וחופש
אם לא מיארה אנחנו על הפנים עם הדיקטטור שלך
ההיפך. הוא הורשע מלכתחילה בגלל ספק קטן. הוא בקושי הבין מה רוצים ממנו בחקירה. אפילו בשיחזור הוא בכלל לא הלך לכיוון של השירותים. תביעת הנעל לא הייתה שלו וגם לא היה לו שום מניעה לבצע כזה דבר. עם משקל גופו ספק אם היה מצליח לצאת. בטיפוס מעל תא השירותים הנעול. רוב הסיכויים שילדים מהכיתה שלה רצחו אותה.
שתתאדה אתה חחאת המין האנושי! מורעל רעל!!! אתם בסוף תשלמו על הכל צרי מוחין! תתי רמה !
איזו פרקליטות בראש שלך! בעת הרצח מיארה היתה בת מצוה... (פחות או יותר). השנאה מעוורת...
שים לב שאתה מקיא את מה שמאכילים אותך בערוץ 14 ומושחתי הממשלה
ההוא כל כך הרעיל אותכם שכל מה שיוצא מהפה הוא שנאה נטו עם כל המשתמע מכך.
משה,בור ועם הארץ
משה אתה בהחלט צודק זה בגלל חוק ההשתמטות מצה"ל שהמלך שלך מקדם.
משה אני ליכודניק כל חיי אבל בגלל ביבי ואנשים כמוך בפעם הראשונה אני לא אצביע ליכוד. שביבי , רגב , אמסלם , קרעי , מאי גולן , דיסטל יעלמו אני אחזור להצביע ליכוד
וגם בגלל אדם הראשון ואשתו חוה.
אין צדק לתאיר זל כי הרוצח/ ת בחוץ אבל יש צדק לאדם שהרסו לו את השם והחיים
אולי זה בגלל התנהלות החוקרים / המשטרה - יא ממורמר !!!
מיארה לא הייתה בארוע, אולי רק בסופו בו הוא זוכה, אז למה להכניס אותה לארוע ? בגלל שלוין וביבי לא מצליחים להדיחה ? שוב ממשיכים במנטרות ביביסטיות הזויות.
מיארה לא שייכת לפרקליטות בכלל.
יוסף, אתה כל כך נחרץ. כמה פעמים קראת בעיון את כתב האישום? האם מצאת למי היו שייכות הראיות הפורנזיות שהלבישו עליו ללא הוכחה חותכת?
בגלל שיש לך בגץ מושחת אם יצחק עמית לא היה מושחת הי צריך לזרוק את מיארה מיזמן הביתה
בוודאי שזה תלוי זה בזה. עד שזדורוב לא זוכה משטרת ישראל לא פתחה את התיק לחקירה מחדש. לאחר הזיכוי צריכה המשטרה להביא לדין את הרוצח האמיתי!לכן הזיכוי בהחלט קשור לעשיית צדק!!!.
משה כשאין סכל כל הגוף סובל כהה זה נישמע אצלך
מה הקשר עם אנטישמי לא יהודי איזה מחשבה חולנית מי שרצח אותה הם מי שהכיר אותה.
שכחת לקחת את הכדורים הבוקר? אם לא שכחת, הגיע הזמן להגדיל את המינון.
מחריב לוין שר - לפי חוק ??? גם בזה מיירה אשמה ? אוחנה יו'ר הכנסת לפי חוק אז מיירה אשמה ???? רוטמן יו'ר ועדה לפי חוק אז גם בזה מיירה אשמה ??? ניתאי בנימין הנאשם עומד לדין לפי חוק אז גם לזה מיירה אשמה ??? לפי אותו ספר חוקים גולן וגוטליב חייבות להיתיצב במישטרעעע ולא מתייצבות זה גם כי מיירה אשמה ???? או שכול המוזכרים הם עבריינים לפי חוקי ישראל ????
אתה אדם חולה
אנשים חולים טיפשים ומוסתים
אתם מגיבים כך על מיארה למה אתם לא מגיבים ככה על האשמות שמאשימים את נתניהו בכל דבר בגלל שנאה מיארה מושחתת
נתניהו הוא פושע לא צריך להגיד את זה יודעים כולם
זו המשטרה שחקרה והביאה לפרקליטות הודאת שווא, מה אתה רוצה מהפרקליטות ומי עשרים העיוורים שאהבו את התגובה המטופשת שלך?
איזה פספוס, למה לא אמרת את זה מההתחלה, שופט עליון שכמוך
צדק ? מהו צדק בשבילך ??? אם אספר לך ש20% לפחות מהאסירים חפים מפשע . תאמיני ?!
הרוצח מתועב ושפל , אבל לא בטוח שהוא אנטישמי אני מקווה שהרוצח ימצא ויענש
השאלה אם אלה שזרקו אותו לכל הסיפור ישלמו משהו סוד כנראה שלא ישלמו שקל כל התהליך עלה למדינה כמה מליונים ישב בכלה זה עוד כמה מליונים ואף אחד לא יתן את הדין על זה בושה בושה
מה הקשר בין כןתרת הכתבה לכתבה???!!!
אין צדק בעולם האשמים - הרוצחת/החוקר לא שילמו. הציבור שילם על הטעות הנוראית הזו.
בדיוק כך החוקרים צריכים לשלם מכיסם ולא הציבור ! זה צדק
אתה צודק גפ אני מחפש את ההתפתחות המרעישה