חדשות

הושמדו פיר ומחסן אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון | צפו

צה״ל מפרסם תיעוד מהשטח בדרום לבנון שבו הושמדו פיר ומחסן אמצעי לחימה ששימשו בעבר את חיזבאללה, לאחר שאותרו ובהם נמצאו אמצעי לחימה שיועדו לפגיעה בישראל

הושמדו פיר ומחסן אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון | צפו
צילום: (צילום: דובר צה"ל)

בפעילות של כוחות אוגדה 91 בדרום לבנון הושמדו פיר ששימש בעבר את חיזבאללה ומחסן אמצעי לחימה. לפי צה״ל, הפיר אותר במהלך המלחמה בידי לוחמי גדוד 601 בפיקודה של חטיבה 769 ונוטרל לאחר שהתגלו בו אמצעי לחימה, בהם פצצות מרגמה שיועדו לשיגור לעבר ישראל.

פיר ומחסן אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון
פיר ומחסן אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון| צילום: צילום: דובר צה"ל

כוחות חטיבה 300 השמידו מחסן נוסף שבו הוחזקו אמצעי לחימה של הארגון. בצה״ל מציינים כי מדובר בתשתיות ישנות שאינן פעילות כיום, אך השמדתן נועדה למנוע כל אפשרות לשימוש עתידי או לשיקום יכולות הארגון בגזרה.

פיר ומחסן אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון
פיר ומחסן אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון| צילום: צילום: דובר צה"ל

בצבא מדגישים כי הכוחות ימשיכו לפעול להסרת איומים ולסיכול ניסיונות ההתבססות של חיזבאללה בדרום לבנון, במסגרת ההבנות בין ישראל ללבנון.

פיר ומחסן אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון | (דובר צה"ל)

תגובות