מבזקים
סרוגים

אחת החשודות בפרשת שדה תימן: דוברת הפרקליטות הצבאית

על פי החשד, דוברת הפרקליטות היתה מעורבת בהדלפת הסרטון בפרשה, מה שמחזק את החשד כי כל ההדלפה נעשתה בתיאום עם הפצ"רית

ח' חשון התשפ"ו
אחת החשודות בפרשת שדה תימן: דוברת הפרקליטות הצבאית
אחת החשודות בפרשת שדה תימן: דוברת הפרקליטות הצבאית צילום: מחנה שדה תימן (Dudu Greenspan/Flash90)

פרשת הדלפת סרטון שדה תימן. על פי הפרסום של אבישי גרינצייג בחדשות i24, אחת החשודות בפרשה היא דוברת הפרקליטות הצבאית.

הבוקר כזכור, פורסם כי בחקירת ההדלפה בפרשת שדה תימן, קיימים בידי המשטרה חומרי חקירה שמעידים באופן ברור על כך שהפצ״רית, האלופה יפעת תומר ירושלמי, הייתה מעורבת באופן אקטיבי בהדלפת החומרים מהפרשה.

הפצ״רית היא זו שהורתה, בעצמה, להעביר לתקשורת חומרים, וביום ההדלפה של הסרטון היא עודכנה מבעוד מועד, שעות רבות טרם הפרסום, על הכוונה להדליף את הסרטון עצמו.
הפצ״רית שיתפה פעולה עם ההדלפה והייתה מעורבת בה באופן מלא.

כזכור, אמש הפ"צרית, יפעת תומר ירושלמי, יצאה לחופשה כפויה בעקבות מה שדווח כהתפתחויות בפרשת חקירת הסרטון משדה תימן. בסרטון, שיתכן שנערך ובושל, נראים חיילי מילואים מתעללים לכאורה במחבל נוחבה. החיילים, מכח 100, נעצרו ועוכבו לחקירה, מה שגרם לחברי כנסת ולמאות אנשים להגיע ולפרוץ את חומות הכלא לפני מעל שנה.

הפצ"רית הפרקליטות הצבאתי שדה תימן