חדשות

תיעוד מרגש: שורד השבי האחרון סגר את מחלקת השבים בבית החולים

שורד השבי אביתר דוד כיבה את האורות במחלקת השבים בבית החולים בלינסון בפתח תקווה וסגר את פעילותה. צפו בסרטון המרגש

תיעוד מרגש: שורד השבי האחרון סגר את מחלקת השבים בבית החולים
צילום: (צילום: יוסי אלוני/פלאש90)

אביתר דוד כיבה את האורות במחלקת השבים בבית החולים בלינסון בפתח תקווה וסגר את פעילותה. יחד עם פרופ’ נעה אליקים רז וצוות המחלקה, הוא ביצע את הפועלה שסימנה את הסיום המרגש של תפקידה של המחלקה.

אביתר דוד מכבה את האור בבלינסון
אביתר דוד מכבה את האור בבלינסון| צילום: אביתר דוד מכבה את האור בבלינסון | צילום: דוברות בלינסון

צוות המחלקה יחזור לפעילותו השוטפת בבי״ח בילינסון והמתחם יחזור לשמש לשמש את מרכז שניידר לרפואת ילדים.

עמרי מירן במסר ראשון: "חזרנו להיות משפחה שלמה"

ביום שישי האחרון שבוע וחצי אחרי שחרורו, שורד השבי עמרי מירן פרסם סרטון ראשון בו הודה לציבור על המאבק לשחרור החטופים והתייחס לחזרתו הביתה אחרי שנתיים בשבי החמאס.

"חזרתי לארץ, לחיים, וגיליתי שכולם מכירים אותי. אני אומנם לא מכיר כל אחת ואחד מכם, אבל ראיתי אתכם. קיבלתי הצצות קטנות למאבק שניהלתם עבורי ועבור יתר החטופים" אמר. "ראיתי אתכם עומדים שבוע אחר שבוע בכיכר, בצמתים, בכל הארץ, ועל כך עם ישראל – תודה ענקית".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות