חדשות

ליברמן שוב מזהיר את תושבי ישראל: שהו בסמיכות למרחבים מוגנים

ליברמן עושה זאת שוב: יו"ר ישראל ביתנו משגר אזהרה נוספת לתושבי ישראל, ומוסר - "מציע להיות בסמיכות למרחבים מוגנים"

ליברמן שוב מזהיר את תושבי ישראל: שהו בסמיכות למרחבים מוגנים
צילום: ליברמן (צילום: עידן גרוס)

לאחר שביום שישי האחרון, יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן כתב כי האיראנים מתכוננים לעוד סבב, וקרא לאזרחים לשהות ליד מרחבים מוגנים בחג, כעת (רביעי) הוא עושה זאת שוב.

בדברים שאמר בראיון בכאן רשת ב', התריע ליברמן בפניי מתקפה איראנית וקרא שוב לאזרחים לשהות בסמיכות למרחבים המוגנים.

בתגובה, במערכת הביטחון זעמו על כך. גורם ביטחוני בכיר מסר: "ליברמן משייט בחלל כעב"מ שהופרד מחללית האם, מנותק כל קשר ומידע, ופולט להג חסר שליטה. הניסיון שלו להפחיד את הציבור בישראל בנושא איראן כדי לקבל תשומת לב, במסגרת מאבק ההתבלטות בין ראשי האופוזיציה, מעורר רחמים ודאגה כאחד".

האלוף מתריע: "צריך להתכונן למלחמת איראן השנייה"

בתגובה, כתב ליברמן: "אם חללית האם הייתה מקשיבה ל"עב"מ" – לא היינו מקבלים את טבח השבעה באוקטובר".

תגובות

3
3
בנט, ליברמן, גנץ ולפיד שתמכו בהסכם הגרעי
08.10.25

בנט, ליברמן, גנץ ולפיד שתמכו בהסכם הגרעין של ביידן - הסכם גרוע בהרבה מזה של אובמה!הכריז על מדיניות של "אין הפתעות" כלפי האיראן, ובנט הכריז בפני ביידן שלא יעביר אף מילת ביקורת על ההסכם!!

2
בנט ליברמן, גנץ ולפיד עשו את הסכם הכניעה
08.10.25

בנט ליברמן, גנץ ולפיד עשו את הסכם הכניעה עם חיזבאללה,ומיד חיזבאללה, חמאס ואיראן הרימו ראש עד לטבח!

1
עפרה
08.10.25

המתנחלים עוד יקברו את כולנו.