חדשות

ראש הממשלה הגיע: הפסגה הגורלית של טראמפ ונתניהו החלה

ראש הממשלה נתניהו הגיע לבית הלבן, שם יקיים שיחות כבדות משקל בכל הקשור לעסקה הנרקמת לסיום המלחמה בעזה ושחרור החטופים, ראש הממשלה וטראמפ צפויים לנהל מגעים במשך השעתיים הקרובות

טראמפ, לוחץ על נתניהו לקבל החלטה. (צילום: אבי אוחיון/ לע״מ)

ראש הממשלה נתניהו ופמלייתו הגיעו לבית הלבן, הנשיא טראמפ קיבל את פניו של ראש הממשלה בכניסתו לבית הנשיאותי, השניים צפויים לקיים בשעתיים הקרובות ארוחת צהריים, פגישות רחבות ושיחות ב-4 עיניים. בשעה 20:15 (שעון ישראל) צפויה מסיבת עיתונאים והצהרה מיוחדת של שני המנהיגים.

הנשיא טראמפ קיבל את פניו של ראש הממשלה נתניהו בכניסה לאגף המערבי בבית הלבן, משם נכנסו שני המנהיגים אל משרדי הבית הלבן.

במענה לשאלת כתב ברגעי הגעת ראש הממשלה, הנהן טראמפ בחיוב כאשר נשאל האם הוא מצפה להגיע לעסקה כבר היום, ואמר כי הוא "מרגיש ביטחון" כי ניתן להגיע לעסקה אך לא סיפק תשובה חד משמעית.

ראש הממשלה נתניהו וטראמפ נפגשים כעת, הפגישה הרביעית של ראש הממשלה נתניהו והנשיא טראמפ מאז כניסתו של טראמפ לכהונתו החדשה, לפני קצת יותר מחצי שנה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
מתנאל
29.09.25

ביבי לא יודע את נפשו. מושך מלחמת נצח שנתיים ללא דיון על היום שאחרי עד שטראמפ וקטאר כופים עליו הסכם בכוח. במקום שישראל תיתן את הטון נופלת עלינו הנחתה. ליגה אחרת.

הצטרפו אלינו