ממתינים לאישור רשמי

דיווח בקטאר: 5 הרוגים בתקיפה הישראלית בדוחא

שעות אחרי התקיפה הישראלית בקטאר, ברשת "אל-ערביה" דווח על 5 הרוגים בהפצצת מפקדת חמאס בדוחא. בשלב זה אין אימות לזהות המחוסלים, שעל פי הדיווחים כוללת את חליל אל-חיה

דיווח בקטאר: 5 הרוגים בתקיפה הישראלית בדוחא
צילום: הפיצוץ בקטאר | צילום: רשתות ערביות

ברשת "אל-ערביה" הקטארית דווח כי חמישה בני אדם נהרגו בתקיפה הישראלית בדוחא, שכוונה נגד בכירי הנהגת חמאס במדינה. עם זאת, בשלב זה לא ניתן אימות לזהותם של ההרוגים.

WhatsApp Video 2025 09 09 At 16.34.04
WhatsApp Video 2025 09 09 At 16.34.04| צילום: רגעי התקיפה הראשונים (ללא קרדיט)

על פי הדיווחים בתקשורת הערבית, ההערכה היא שרשימת המחוסלים בתקיפה כוללת את חליל אל-חיה, זאהר ג'בארין, חאלד משעל וניזאר עוודאללה. עם זאת, בשעות האחרונות פורסמו דיווחים סותרים רבים לגבי תוצאות התקיפה, כשבחמאס טענו כי הבכירים שרדו את ניסיון החיסול – בעוד שאחרים טענו כי הם נהרגו.

נתניהו וכ"ץ: "התקיפה בקטאר – בעקבות הפיגועים בירושלים ובעזה"

במערכת הביטחון הישראלית הביעו אופטימיות ביחס להצלחת התקיפה וחיסול הבכירים, אך אמרו כי בשלב זה עדיין ממתינים לאימות סופי תוצאות המתקפה. על פי הדיווח של דורון קדוש בגלי צה"ל, גורם ביטחוני אמר כי "זה נראה טוב, ידענו שחמאס ינסה להסתיר את מה שקורה שם".

תגובות

4
4
אבו בכר אל בגדדי
09.09.25

איזה ידיעה משמחת,כל המפלצות מהחמאס חוסלו,וכבר בשכונה חילקתי בקלוואה וסוכריות,

3
יניב
09.09.25

הודו להם כי טוב כי לעולם חסדו

2
קיפי
10.09.25

קמצנים הישראלים🤣 רק 5?

1
מיקי
10.09.25

בטרם נעלוז ונשמח נחכה לזיהוי וודאי של החללים. ביבי כבר עכשיו הודיע שהוא לא מרוצה