חדשות

ירי בבית ספר במינואפליס: דיווחים על שני הרוגים

אירוע ירי המוני התרחש בכנסייה בבית ספר במיניאפוליס. על פי הדיווחים ישנם בין עשר לעשרים פצועים במקום.  הרשויות בעיר דיווחו כי יש שני הרוגים באירוע, וכי היורה התאבד.

ירי בבית ספר במינואפליס: דיווחים על שני הרוגים
צילום: זירת פשע אילוסטרציה | צילום: שאטרסטוק

אירוע ירי המוני התרחש היום (רביעי) בכנסייה בבית ספר במיניאפוליס. על פי הדיווחים ישנם בין עשר לעשרים פצועים במקום. הרשויות בעיר דיווחו כי יש שני הרוגים באירוע, וכי היורה התאבד. מדובר באירוע ירי הקטלני השלישי בעיר ב-24 השעות האחרונות.

החשוד התפרץ לכנסייה של בית הספר בזמן אירוע שהיא במקום. בבית ספר הקתולי ישנם 320 תלמידים מגיל גן חובה ועד כיתה ח׳. מושל מינסוטה טים וולז כינה את הירי: "מעשה נורא של אלימות".

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ הגיב לאירוע ואמר "קיבלתי תדרוך מלא על הירי הטרגי במיניאפוליס, מינסוטה. ה-FBI הגיב במהירות והם נמצאים בזירה. הבית הלבן ימשיך לעקוב אחר המצב הנורא הזה. אנא הצטרפו אליי בתפילה עבור כל המעורבים!

תגובות

2
2
בר יוחאי הצדיק
27.08.25

חוסר אחריות זה מעשה שאיפשר לצפות שכך יהיה צריך להיות תמיד ערניים קשובים למה קורא מאוד חשוב לצפות . שכך לא יקרא מה שבא באופן ספונטני זה מהלך מהיר שלו ציפינו לא ולכן תמיד להיות ערניים נקודה

1
גול
27.08.25

ואצלנו בן גביר... בן גביר צריך להיות בכלא! הוא מחלק נשק לכולם! אזרחים רוצחים אזרחים! הוא עורך דין כמו שאני רקדנית בלט