חדשות

דיווח: הישג גדול לישראל בעסקה לשחרור חטופים

חמאס דורש את שחרורם של 150 מחבלים הכלואים למאסר עולם, אך מביע נכונות להתפשר על סוגיית מרחב החיץ שיצר צה"ל ברצועה, מה שמהווה הישג עבור ישראל

דיווח: הישג גדול לישראל בעסקה לשחרור חטופים
צילום: צילום: לירי אגמי

ארגון הטרור הרצחני חמאס העביר את תשובתו למתווכות ובה הוא דורש לשחרר 150 מחבלים הכלואים למאסר עולם, מבלי שציין את שמותיהם, כך דווח בכאן חדשות.

במקביל, חמאס התגמש בסוגיית הפרימטר, מרחב החיץ שצה"ל יצר ברצועת עזה. בעוד שבתחילה דרש פינוי מוחלט של הכוחות, כעת הוא מסכים להישארות צה"ל בפרימטר ברוחב של 700 מטרים לפחות בחלקים מהאזור. נכונות זו של חמאס להשאיר את המרחב בשליטה ישראלית מהווה הישג עבור ישראל במשא ומתן.

על פי הדיווח, המתווכות לוחצות כעת על ישראל להחזיר תשובה במהירות, במטרה לפתוח סבב שיחות חדש שיקדם את המשא ומתן.

תגובות

9
9
ישראלי
23.08.25

גם לידיעות שופריות יש גבול... הישג? יש עסקה שלא יודעים עליה ? אין.

8
מזהה ביביסטים
23.08.25

סגול השיער לא יסכים ויאמר שהחמאס הפר את ההסכם ולכן צריך ללכת עד השמדת חמאס והניצחון המוחלט.במטרה אחד למשוך כמה שיותר זמן בכדי שלא יוכל לעמוד למשפט מזה הוא חושש הכי הרבה.

7
ראובן
23.08.25

איזה הישג? כל העולם ואשתו יודעים שלא יקרה. אם אין חטופים,שיחפשו אותנו. אלא אם נתניהו ישתפן..