חדשות ברנז'ה

אפרת שפירא רוזנברג תחליף את אמילי עמרוסי

עו"ד אפרת שפירא רוזנברג תגיש את תכנית הבוקר של ערוץ 10 בימי שישי יחד עם יועז הנדל. בעבר הגישה את התכנית אמילי עמרוסי שפרשה לא מזמן מהגשה

(שפירא רוזנברג (מתפרסם לפי רישיון CC BY-SA 3.0 דרך ויקישיתוף))

המגזר חוזר לתכנית הבוקר של ערוץ 10. עו"ד אפרת שפירא-רוזנברג תגיש את תוכנית הבוקר של יום שישי בערוץ 10, לצדו של יועז הנדל – כך מפרסם היום אתר וואלה!.

שפירא רוזנברג תושבת מזכרת בתיה (נ+5) היא נכדתו של הרב הראשי לישראל הרב שלמה גורן זצ"ל, היא פובליציסטית ליברלית ופמיניסטית ופעילה בתנועת נאמני תורה ועבודה וחברת המועצה הציבורית של ארגון 'בית הלל' ומנהלת פרויקטים בקרן אבי חי. הגישה בעבר בערוץ התכלת את התכנית "הצנועות והחסודות". ובערוץ 2 את הסדרות "סיפור מההפטרה" , "מבוא ל…" – שעסקה ב'מבואות' לתחומי החיים המרכזיים; ו"שישים, שבעים, שמונים" – על ההתמודדות בתוך המשפחה עם הדור המבוגר.

שפירא רוזנברג מחליפה למעשה את עיתונאית 'ישראל היום' אמילי עמרוסי, שהנחתה את התכנית בעבר ופרשה לא מזמן.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

8
oz
08.07.15

עמרוסי הגיע הזמן היא כל כך שיטחית ובינונית. שרלטנית . לדתיים יש תיקרת זכוכית . אין בהם תיחכום גם רבנים אומרים זאת כי הם חייבים לקבל ללא עוררים אמונה ללא אפשרות לחשוב

הצטרפו אלינו