חברי הכנסת מיקי זוהר (הליכוד) וסתיו שפיר (המחנה הציוני) ניהלו בצהריים (שני) קרב ציוצים מעל גבי חשבון הטוויטר לאחר ששפיר צייצה כי זוהר נהג בעבר לפקוד חברים למפלגת העבודה.
"מסתבר שחה״כ מיקי זוהר מהליכוד, שאתמול ניצל את הפיגוע כדי להפיץ שקרים מכוערים על המחנה הציוני, נהג בעבר לפקוד בקרית גת חברים למפלגת העבודה", כתבה שפיר.
זהר מצידו הכחיש את דבריה וכתב כי "אין קשר בין הדברים שכתבת לבין המציאות. עמדותיי הפוליטיות כל כך ברורות עד שהייתי מאמין לו היית כותבת שפקדתי למפלגת החירות".
בשלב הזה התערב בשיחה אחד הגולשים ודרש מזוהר להכחיש באופן חד משמעי את דבריה של שפיר. "חד משמעית לא, חס וחלילה", כתב זהר. "הייתי מעדיף לפרוש מפוליטיקה לפני שהייתי עושה דבר גרוע כל כך".
שפיר הבהירה כי טענותיה מבוססות על שיחות עם אנשים מקריית גת: "אם אתה מכחיש את הטענות של תושבים מקרית גת – אסיר את הציוץ. אם תתנצל על ההכפשות המבישות שלך נגד ציבור גדול בישראל – נפתח דף חדש".
חבר הכנסת זהר, שדבריו של שפיר הכעיסו אותו יותר, איים על שפיר שאם לא תסיר את הציוץ הוא יתבע אותה על הוצאת דיבה: "הציוץ הוא שקר סתמי. תסירי אותו ולא אתבע דיבה, לא תסירי ואתבע דיבה. טענותיי כלפי השמאל הרדיקלי ברורות ולכן אני עומד מאחריהן".
שפיר מצידה תקפה בחזרה את זוהר על דבריו מאמש: "אתמול דיברת על המחנה הציוני. מתי ראית ח״כ שלנו מעודד טרור? איך אתה מעז לעמוד מאחורי הטענה המכוערת הזו? תתבייש. חצית את הגבול".
זוהר שוב איים על שפיר בתביעה וכתב: "אגב, אמירה מהסוג הזה היא בהחלט הוצאת לשון הרע שמצריכה פניה בהולה ליועמ״ש".



מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אכן
אכן, זוהר רצה לפקוד למפלגת העבודה. זה היה לפני כמה שנים.
10:14 23.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר