חדשות חרדים

מדוע נקטע השידור של שלמה בניזרי בשידור חי?

במהלך תכניתו השבועית ברדיו 'קול ברמה' חש בניזרי שלא בטוב והתעלף בשידור חי. לאחר סדרת בדיקות הוא שוחרר לביתו לצורך מנוחה והשידור הופסק

מדוע נקטע השידור של שלמה בניזרי בשידור חי?
צילום: (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

אמש (שלישי), במהלך שידור תכניתו השבועית של שלמה בניזרי ברדיו 'קול ברמה', הופתעו המאזינים לשמוע כי בניזרי חדל לשדר והתחנה עברה להשמיע מוזיקה.

האתר החרדי 'כיכר השבת' מדווח כי הסיבה לכך היא שבניזרי התעלף במהלך השידור לאחר שחש ברע וצוות האולפן נאלץ לעצור את השידור.

על פי הדיווח, כוחות ההצלה שהוזעקו לאולפן התחנה בהר חוצבים בירושלים העניקו טיפול רפואי לבניזרי וביצעו בו בדיקות ראשוניות. לאחר שהוחלט שאין צורך לפנות את בניזרי לבית החולים הוא פונה לביתו לצורך מנוחה.

לדברי בני המשפחה, בנזירי חש שלא בטוב כבר משעות הבוקר, אך למרות זאת בחר להעביר כמידי יום שלישי את 'חד וחלק' – תוכנית בת שעתיים ברדיו 'קול ברמה', העוסקת בנושאיים תורניים. לאחר כחצי שעה בניזרי התעלף והשידור הופסק.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
5
אלי
04.06.15

תוכנית שעוסקת בהשמצות והפצת שנאה ומחלוקת בעם ישראל אני אוהב לשמוע שיעורי תורה בזמן נסיעה. כמאזין קבוע של רדיו קול ברמה, אני כל פעם נגעל מחדש מהתוכנית של בניזרי. באופן דמגוגי זול ורצוף שקרים ועיוותים בניזרי תוקף את כל מה שלא חרדי על פי השקפתו. הוא מרבה לתקוף את רבני הציונות הדתית. מביא דוגמאות מקצוות שלא מייצגות ומנסה להציג כך את הציונות הדתית. הוא מעולם לא מאפשר תגובה של האנשים והרבנים אותם הוא תוקף. הוא לא מציג את הצד השני של המטבע. רק משמיץ ומפיץ שנאה. כמובן שהוא רק מחפש את השלילי ומציג אותו לראווה, ומסתיר את החיובי, את ריבוי התורה, את גדולי התורה של הצינות הדתית. גועל של תכנית.