חדשות

"ידעתי": האמירה החריגה של שרה נתניהו על הרמטכ"ל

שרה נתניהו אמרה על הרמטכ"ל רב אלוף אייל זמיר: "ידעתי שהוא לא יעמוד בלחצים של התקשורת, אמרתי לבעלי שאסור למנות אותו".

"ידעתי": האמירה החריגה של שרה נתניהו על הרמטכ"ל
צילום: (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)

ברקע הפרסומים על המתחים בין הרמטכ"ל לממשלה, ירון אברהם הכתב המדיני של חדשות 12 מפרסם הערב (רביעי) כי שרה נתניהו אמרה על הרמטכ"ל רב אלוף אייל זמיר: "ידעתי שהוא לא יעמוד בלחצים של התקשורת, אמרתי לבעלי שאסור למנות אותו".

הכתב הצבאי של גלי צה"ל, דורון קדוש, התייחס אמש לאפשרות של התפטרות הרמטכ"ל הנוכחי, רב אלוף אייל זמיר, ולשמות שעשויים להחליף אותו. בראיון לערוץ כנסת אמר קדוש כי הוא "לא רואה היום אלוף בצה"ל, לפחות מבין הבכירים במטכ"ל, שיהיה מוכן לקחת על עצמו את התפקיד הזה אחרי שאייל זמיר עזב ושם קו אדום לדרג המדיני".

חדשות סרוגים

לפני יומיים בצה"ל הבהירו כי הדיווחים על כך שהרמטכ"ל, רב אלוף אייל זמיר, מתכוון להתפטר אם לא תהיה התקדמות בעסקת החטופים הם "קשקוש מוחלט ואין בהם שום אמת וכוונה".

בצה"ל הדגישו כי בשבוע שעבר הצבא הציג לדרג המדיני חלופות שונות להמשך הפעילות בשטח. לכל חלופה יתרונות וחסרונות, אך כולן ישימות, וכעת בצה"ל ממתינים להנחיות אסטרטגיות להמשך הדרך.

תגובות

75
52
אזרח
06.08.25

דיפ סטייט צודקת גברת נתניהו !!! תפנו את הדרישות והאשמות על ראשי מערכת הביטחון ! הם יודעים על כל מחט שזזה בערמת הזבל הנאזי העזתי אך לא מחלצים את שבויינו . כל עוד ראשי מערכת הביטחון מתנהלים כפוליטיקאים מהשמאל והם חלק מהדיפ סטייט (ראייה לכך 99% מהלשעברים והנוכחים) זהו מצב מסוכן לביטחון אזרחי מדינת ישראל , הימין חייב מנהיג אכזרי שלא יתחשב בארורי קפלן ובג"ץ הדיפ סטייט וגרורותיו !!!

1
שרה
07.08.25

ויאיר. הם הדיפ סטייט. יאללה שרה שופטת עליונה, יאיר רמטכ"ל.

51
אזרח
06.08.25

דיפ סטייט הגברת נתניהו צודקת ! תפנו את הדרישות והאשמות על ראשי מערכת הביטחון ! הם יודעים על כל מחט שזזה בערמת הזבל הנאזי העזתי אך לא מחלצים את שבויינו . כל עוד ראשי מערכת הביטחון מתנהלים כפוליטיקאים מהשמאל והם חלק מהדיפ סטייט (ראייה לכך 99% מהלשעברים והנוכחים) זהו מצב מסוכן לביטחון אזרחי מדינת ישראל , הימין חייב מנהיג אכזרי שלא יתחשב בארורי קפלן ובג"ץ הדיפ סטייט וגרורותיו !!!

1
כהן
07.08.25

לאהבל! יענו אתה רוצה מלך/רודן?.....

2
לך תעשה השתלת מוח , במקרה שלך גם מוח של
06.08.25

.

3
ג
07.08.25

תשלחי את הבן הבטלן שלך למילואים קודם ואז נדבר ביביסטים מטומטמים עוד קונים את הזבל הזה

4
גידגיד
07.08.25

אחרי 40 שנות שלטון ימין, מתוכם 15שנים ברצף של הליכוד, שבהם ביבי מינה את כולם, עדיין מאשימים פה כל מיני גופים מדומינים. גם היטלר האשים את היהודים שתקעו סכין בגב האומה

50
ימין מחפש מנהיג
07.08.25

שיטת ממשלת ימין על מלא זו השיטה. לא מטפלים בטרור והוא מכה, מאשימים את הפקידים. נמרחים בעזה כמעט שנתיים, מאשימים את הרצי כי הוא מינוי לא שלהם. לא מעיזים לכבוש, ממציאים ויכוח עם הרמטכ"ל שהם מינו, ואומרים שהוא הבעיה. ביבי מלך בלזרוק את החולשות שלו על אחרים, רק בהצלחות הוא מופיע ולוקח את הקרדיט כל ממשלה אחרת שהיתה נוהגת כך, היינו מעיפים אותה מזמן