שורדת השבי אמילי דמארי הגיבה היום (רביעי) לאיום של בריטניה להכיר במדינה פלסטינית בספטמבר הקרוב אם ישראל לא תנקוט בצעדים לסיום המלחמה בעזה. בדבריה דמארי, שמחזיקה באזרחות בריטית, תקפה את ראש הממשלה קיר סטארמר על כוונתו להכיר במדינה פלסטינית וטענה כי מדובר בפרס לטרור.
"ראש הממשלה סטארמר לא עומד בצד הנכון של ההיסטוריה. אם הוא היה בשלטון בזמן מלחמת העולם השנייה, האם הוא היה מקדם הכרה בשלטון הנאצי של מדינות כבושות כמו הולנד, צרפת או פולין?" כתבה דמארי באנגלית בסטורי שפרסמה באינסטגרם. "זו לא דיפלומטיה – זה כישלון מוסרי. תתבייש, ראש הממשלה!".
עוד הוסיפה ואמרה כי "כאזרחית בריטית-ישראלית ששרדה 471 ימים בשבי החמאס, אני מאוכזבת מאד מההחלטה של סטארמר להכיר במדינה פלסטינית. המהלך הזה לא מקדם את השלום – אלא מסתכן במתן פרס לטרור. זה שולח מסר מסוכן שאלימות מביאה לגיטימיות".
"באמצעות מתן לגיטימציה למדינה פלסטינית בזמן שחמאס עדיין שולט בעזה וממשיך בקמפיין הטרור שלו, ראש הממשלה הבריטי לא מקדם פתרון – אלא רק מאריך את הסכסוך" סיכמה. "הכרה במדינה תחת התנאים הללנו תחזק את הקיצוניים וחותרת תחת כל תקווה לשלום אמיתי. תתבייש בך!".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
חיים
תחזירי את הדרכון . אזרחי אנגליה לא צריכים אותך.
13:10 30.07.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר