מצרכים
לופל
1/4 2 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
2 כפות פסטו
קורט מלח
2 כפות עלי טימין
1/2 כוס שמן זית
2 ביצים
2 כוסות חלב
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והטימין.
- תוך כדי ערבול, מוסיפים את השמן, הפרמז'ן, הביצים והפסטו.
- בהדרגה, מוזגים את החלב עד לקבלת תערובת חלקה מגושים.
- מחממים את מכשיר הוופל מראש, משמנים את התבניות ויוצקים מהתערובת למכשיר.
לרוטב
20 גר' חמאה
כף שמן זית
1 בצל קצוץ
3-4 שיני שום קצוצות דק
500 גר' פטריות שמפיניון
250 גר' פטריות פורטבלו
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף אבקת מרק פטריות
2 כפות פסטו (לא חובה)
מלח, פלפל
פרמזן לקישוט
אופן ההכנה
- מחממים במחבת מעט שמן זית וחמאה.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לאדות.
- מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה, את כף אבקת המרק, מלח ופלפל, מוסיפים את הפסטו וממשיכים לבשל עד להסמכת השמנת.
בצלחת הגשה מניחים וופל, מוזגים מעל מהרוטב ומקשטים בפרמז'ן.
==
שמרית גולדברג-צפדיה היא שפית הבית של "ניופאן גורמה"
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אופה
לא ברור מה הקשר בין התמונה למתכון. המתכון מדבר על וופל בלגי עם פטריות ופסטו. התמונה מראה וופל בלגי עם שוקולד ותותים. לא כדאי לשים תמונה של המתכון?
08:09 04.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר