חדשות

גנץ: "העדכונים מעזה חמורים ומדאיגים"

יו״ר כחול לבן, התייחס הבוקר לאבטחת שיירות הסיוע ההומניטרי: "העדכונים מהשטח של חיילים שתפקידם לאבטח שיירות מזון ועבודות תשתית חמורים ומדאיגים, לא זו משימתם"

(גנץ (צילום: דני שם טוב / נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת))

יו״ר כחול לבן, בני גנץ התייחס הבוקר לאבטחת שיירות הסיוע ההומניטרי: "העדכונים מהשטח של חיילים שתפקידם לאבטח שיירות מזון ועבודות תשתית חמורים ומדאיגים, לא זו משימתם"

דבריו המלאים: "התפקיד של חיילי צה"ל הוא לשמור על היישובים והתושבים הישראלים ולא על העזתיים. הזהרתי ואני מזהיר שוב – אנחנו בדרך למצב שבו הילדים שלנו ידאגו לביוב בעזה.

"העדכונים מהשטח של חיילים שתפקידם לאבטח שיירות מזון ועבודות תשתית חמורים ומדאיגים, לא זו משימתם. ‏הגיע הזמן לחתור לפתרון שכולל מנהלת של מדינות ערב שתנהל את עזה. ‏השליטה הביטחונית תישאר וצריכה להישאר בידינו. אבל אסור שלוחמינו יסכנו את חייהם כדי לדאוג לעזתים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1
יעכ
28.07.25

מסכנים החיילים הם רובוטיקים הרמטכ"ל והבכירים יבוא יום הדין שלהם הרבה התאבדו הרבה חללים הרבה פצועים

הצטרפו אלינו