בהופעה שהתקיימה אמש, בלילה שבין ראשון לשני, נצפו אורחים מיוחדים בהופעה של הלהקה האהובה. כוכב הכדורגל העולמי, ליונל מסי, ואשתו אנטונלה רוקוזו, גנבו את ההצגה ברגע מתוק וויראלי במיוחד בהופעה של קולדפליי. הזוג הפך למרכז תשומת הלב בהופעה של הלהקה באצטדיון Hard Rock Stadium במיאמי, פלורידה, כשהמלצמה עצרה עליהם. הקהל השתגע, הסולן פרגן, והסרטונים ויראליים.

 

הצגת פוסט זה באינסטגרם

 

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Coldplay Indonesia‎‏ (@‏‎idwantscoldplay‎‏)‎‏

ההופעה הייתה חלק מסיבוב ההופעות של הלהקה, ועכשיו הפכה ויראלית מסיבות נוספות שהן לא מוזיקה. ברגע מתוק במיוחד, מסי ואנטונלה הופיעו על מסך הווידיאו הענק של האצטדיון במהלך רגע ה-"Kiss Cam" (מצלמת הנשיקות). הקהל זיהה מיד את כוכב אינטר מיאמי ופרץ בקריאות "מסי! מסי!" שהרעידו את האצטדיון.

כריס מרטין, סולן הלהקה, לא נשאר אדיש. הוא פנה למסי מהבמה, כינה אותו "האח היפה שלי", ואמר: " אתה ואשתך נראים מעולה. תודה שבאתם היום לראות את הלהקה שלנו מופיעה. הספורטאי מספר אחד בכל הזמנים!" כל זה לקול תרועות הקהל הנלהב.

הסרטונים מהרגע הזה הפכו לוויראליים ברשתות החברתיות. המעריצים משתפים בהתלהבות את החיבור בין ענק הכדורגל ללהקה האהובה.