פרקליטות מחוז תל אביב הגישה היום (ראשון) כתב אישום חמור לבית המשפט המחוזי בתל אביב נגד חיים רוטר, בן 38, תושב בני ברק ויו"ר ארגון השומרים, בגין עבירות מין חמורות בארבעה מתלוננים, בהם קטין בן 15 בעת ביצוע העבירות. כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד אפרת רותם, חושף כיצד ניצל הנאשם את מעמדו וכוחו בעמותה לביצוע המעשים בין השנים 2009 ל-2024.
על פי כתב האישום, רוטר, שכיהן כיו"ר ארגון השומרים כ-15 שנים, ניהל את פעילות העמותה, כולל גיוס מתנדבים, וקיים קשר רציף עם תחנת משטרת בני ברק תוך ביצוע סיורים ברחובות העיר. מעמדו כדמות ציבורית מוכרת הקנה לו כוח והשפעה, אותם ניצל, על פי האישום, לביצוע עבירות מין חמורות במתלוננים.
הרב שמואל אליהו על חיים רוטר: "רוצח המונים ואדם אכזר"
בין העבירות המיוחסות לו: מעשי אינוס בקטין שטרם מלאו לו 16, גרם אינוס בקטין, מעשים מגונים בכוח ומעשים מגונים ללא הסכמה.הפרקליטות ביקשה מבית המשפט להורות על המשך מעצרו של רוטר עד תום ההליכים המשפטיים נגדו, לאור חומרת העבירות המיוחסות לו.
תגובות
איך הליכוד לא יוצא להגנתו? איזה הודעה על היועמש"ית / שמאל / פרוגרס / קיבוצים / בן גוריון / מפא"י / כדור הארץ שטוח / סתם משהו שנזל לינון מגל מהפה? ככה משאירים אנס ילדים בשטח, בלי הגנה???
שוב היועמשית והשופט עמית מציקים לצדיקים גמורים שאוהבים ילדים קטנים... עד מתי ירדפו את אנשי הימין הישראלי???
העגלה החרדית המלאה. מופת לכל עם ישראל.
אצל החילונים זה קורה כל יומים. אצל החילונים לצערנו זה קורה כל שבוע עם דקירות סמים הטרדות מיניות, על תחשוב לרגע שאם העיתונים החרדים מצנזרים זאת אנחנו לא יודעים, אנחנו יודעים היטב מה קורה במגזר החילוני!!!!