חדשות

נתניהו מידר את בן גביר מהדיון: "סיפרו לי סיפורי סבתא"

השר איתמר בן גביר תקף את המדיניות החדשה של הכנסת סיוע הומניטרי לרצועת עזה, וטען: "לא הזמינו אותי לדיון הזה בכוונה וסיפרו לי סיפורי סבתא שלא רצו שאחלל שבת"

השר איתמר בן גביר |
| השר איתמר בן גביר | צילום: צילום: Yonatan Sindel/Flash90

השר איתמר בן גביר התייחס היום (ראשון) ב103fm להצנחת הסיוע ההומניטרי בעזה ע"י צה"ל ואמר: "בושה וחרפה. לא הזמינו אותי לדיון הזה בכוונה וסיפרו לי סיפורי סבתא שלא רצו שאחלל שבת – אני אאבק בהחלטה הזו, אני חושב שהכנסת הסיוע היא טמטום והזייה, היא לא נכונה והיא פוגעת בחיילים שלנו. זו טעות חמורה מאוד.

לא רצו לשמוע שהסיוע ההומניטרי הוא נזק, לא רצו לשמוע שאני חושב שהטמטום הזה לשלוח ולפתוח להם צירים הומניטריים מסכן חיילים. לא רצו לשמוע שהם מקבלים את קמפיין ההרעבה של חמאס ולא מקבלים כלום בקשר לחטופים".

בנוסף, הוא הציג את התוכנית שלו לעזה: "אחד – מפסיקים את הסיוע, אם החטופים שלי לא אוכלים גם שהם לא יאכלו. שתיים – להוריד חמאסניקים, נשארו עוד 20,000 חמושים, צה"ל יודע איפה הם. שלוש – כיבוש כל רצועת עזה, הם צריכים לשלם במחיר של שטח. ארבע – עידוד הגירה מרצון. ומה הכי אבסורד? שנשיא ארה"ב איתנו"‏⁦.

חדשות סרוגים

עוד הוא הוסיף: "יש לנו עכשיו הזדמנות להיכנס בחמאס, גם טראמפ איתנו, אסור לנו לפספס את זה עוד פעם. יש עכשיו הזדמנות לכבוש את כל רצועת עזה, לעודד הגירה מרצון ולהוריד כמה שיותר חמאסניקים".

תגובות

19
16
גם ככה כל העולם רואה בישראל מדינה שמבצעת
27.07.25

רציתם קוסם ... קבלתם מלאך חבלה שיסרסר בחיי ילדכם כדי להשאר בשלטון ... רציתם בטחון ... קבלתם ממשלה שחושבת שהחמאס זה נכס ... רציתם קצת ערכים יהודיים ... קבלתם קואלציה שחושבת שהשבת השחורה זה נס ... רציתם נאמנות למדינה ... קבלתם לשכה הכי חשובה במדינה שורצת סוכנים קטארים ... רציתם "נצחון מוחלט" ככה הוא נראה ... טפשים תתעוררו

1
אמת דיברת
27.07.25

אבל העבדים כרותי האונה לא יקלטו

15
אליהו3
27.07.25

אתה רוצה יחס. תתאחד עם סמוטריץ יהיה לכם כח והשפעה. זה שאתם לא מסוגלים להתאחד כאשר בגדול אתם על אותו קו, זה חילול ה' ומאבדים את כוחכם.

1
מי משלם על היחצ בשקל של השר הגרוע בהיסטו
27.07.25

יחצ מגוחך של שר סרטוני הטיקטוק בן גביר = ציפי+ קובי+ הילה+ רועי+ שרית+ בני+ תומר+ אריק...

14
בן גביר השר הכושל בהיסטוריה של ישראל
27.07.25

לא נשכח שלפי המסמכים המקוריים שמצא צהל בחתימת סינואאר ומוחמד דף, בן גביר וההשתוללות על הר הבית היוו את הגורם המדליק ומלבה האיסלם, שהביא למתקפת 7 באוקטובר. גם בניסיון לגייס את נסראללה למתקפה, כותבים סינואר ודף על השתוללות בן גביר ו"הפגיעה" של בן גביר באל אקצה כגורם שחייב להביא גם את חיזבאללה להצטרף למלחמה...