חדשות

גנץ על תכנון ההתנקשות בנתניהו: "נחצה קו אדום"

תגובות במערכת הפוליטית על מעצר האישה שעל פי החשד ניסתה להתנקש בנתניהו. גנץ ולפיד הוציאו גינויים למעשה: "יש למצות את הדין"

גנץ על תכנון ההתנקשות בנתניהו: "נחצה קו אדום"
צילום: ראשי האופוזיציה (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

גינויים במערכת הפוליטית לניסיון ההתנקשות בראש הממשלה בנימין נתניהו. יו"ר מפלגת כחול לבן, בני גנץ כתב בעמוד הטוויטר שלו כי הוא "מגנה בכל תוקף את עצם הרעיון לרצוח ראש ממשלה בישראל. מדובר בחציית קו אדום ועל רשויות אכיפת החוק למצות עם החשודה את מלוא חומרת הדין", דברי גנץ.

הותר לפרסום: פעילת מחאה ניסתה לרצוח את נתניהו

גם יו"ר האופיזציה לפיד הוציא הודעה לעיתונות ובה אמר כי הוא מגנה את הדברים: "מגנה בתוקף את הניסיון לפגוע בראש הממשלה נתניהו. יש למצות עם כל מי שניסה או ינסה לפגוע בו את הדין במלוא החומרה" – לשון ההודעה.

נתניהו. (דוברות ראש הממשלה)

כפי שפורסם בצהריים, המשטרה עצרה לאחרונה אישה בחשד שניסתה לפגוע בנתניהו באמצעות מטען חבלה.

תגובות

5
4
אנדר וויגין
23.07.25

האישה הזאת חושבת שהיא שהידית או מה? מה זה צריך להיות? היא טרוריסטית שהיא ניסתה לרצוח את ביבי עם מטען חבלה? מה זה? הא מחמאס , מדע"ש , מפת"ח? מה זה? טוב שהיא לא ניסתה לעשות פיגוע המוני! היא מחבלת מתאבדת ולא פעילת שמאל! מה זה? פשוט פסיכי!

3
ששי
23.07.25

מחזק את הדעה שאת רבין רצחו השמאל

1
ברוריה
23.07.25

זו לא דעה- זו עובדה וכשמי שחקר האירוע מעורב בו עד הצואר - ברור שועדת החקירה תאשים את הפיון של הש.ב.

2
מלכישוע
23.07.25

אילו החשד היה נגד איש ימין ? היה יושב במעצר מלא בבידוד בחקירות שבכ על שותפיו בכח ובפועל עד פסק דין חלוט. אבל עם מערכת עקיפת חוק פוליטית שמאלנית קיצונית כשלנו - החשודה שוחררה בערבות וזה כי אין אכיפה ברירנית

1
אישה בת 70 שאיימה שתירה RPG על ביובי
23.07.25

גם אם היו נותנים לה ביד טעון, לא הייתה מסוגלת להרים המטול.