שלמה בראבא, מוני מושונוב, עידו מוסרי ודור אלמקייס מאחדים כוחות במופע חדש ומרגש שמחזיר לבמה את רביעיית מועדון התיאטרון, להקת הבידור הסאטירית פורצת הדרך שפעלה בשנות החמישים והשישים והשפיעה עמוקות על התרבות הישראלית.
המופע, שנכתב על ידי רמי ורד ובוים על ידי אלון אופיר, מהווה מסע מוזיקלי-קומי אל תקופה אחרת, עם שירים, מערכונים וסאטירה שנשארו חדים, נועזים ורלוונטיים גם כיום. הוא משלב שנינות ואנרגיה סוחפת עם מחווה לרוח החדשנות של אז, בהפקה עכשווית ובועטת.
רביעיית מועדון התיאטרון המקורית כללה את שמעון בר, גדעון זינגר, יעקב בן-סירא וראובן שפר, ופעלה כקבוצה שהביאה לבמה בידור, זמר וסאטירה עם גישה חדשה ופורצת דרך.
הניהול המוזיקלי במופע הנוכחי הופקד בידי רוני וייס – מי שהיה שותף גם ליצירה המוזיקלית של הרביעייה המקורית.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
רוני בלאו
בושה לאינטליגנציה. ירוד מאד. ללא חוט שדרה.
21:01 13.11.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוני בלאו
בושה לאינטליגנציה. ירוד מאד. ללא חוט שדרה.
21:01 13.11.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר