חדשות

טלי גוטליב מטילה פצצה: "אני אהיה שרת משפטים מצוינת"

שרת המשפטים הבאה של ישראל? חברת הכנסת טלי גוטליב היממה היום את המראיינים ברדיו גלי ישראל, לאחר שאמרה כי "אני אהיה שרת משפטים מצוינת"

טלי גוטליב מטילה פצצה: "אני אהיה שרת משפטים מצוינת"
צילום: (צילום: אורן בן חקון / פלאש90)

ח"כ טלי גוטליב התראיינה היום (ראשון) ברדיו גלי ישראל ברקע הסערה סביב חוק הגיוס מול החרדים, ואמרה "אני אהיה שרת משפטים מצוינת. אבל לפני שראש הממשלה יציע לי משהו, קודם כל הבוחרים צריכים לתת לי את האמון. אני לא עוסקת במה יהיה הלאה, סומכת על הבוחרים".

נזכיר כי עם התפטרות שרי המפלגות החרדיות, התחילה מין חלוקת שלל שקטה במפלגת הליכוד, סביב התפקידים הקיימים.

בהתאם לכך, יו"ר ש"ס, ח"כ אריה דרעי, הביע עניין במינוי שר המשפטים, ח"כ יריב לוין לממלא מקום שר הפנים. זאת, במקום השר המכהן מטעם ש"ס, משה ארבל, כך דיווח עיתונאי כאן חדשות, מיכאל שמש.

על פי הדיווח, נכון לעתה, ההחלטה הסופית בנושא טרם התקבלה על ידי ראש הממשלה בנימין נתניהו, וייתכן כי תהיה שונה מההצעה של דרעי.

כזכור, אחרי שהתפטר, השר משה ארבל הודיע ביום חמישי האחרון על חזרתו מהתפטרותו. ככל הנראה מדובר בצעד טכני והוא עושה זאת רק כדי לאפשר מינוי איש ש"ס לתפקיד מנכ"ל המשרד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
7
אמא'לה... איזה פחד ... מנוי של אשה ששפיו
20.07.25

והנה מספר דוגמאות שפורסמו בתקשרת לגבי התנהלותה ...... "התעקשה שאסביר לה איזו אצבע חדרה לאן" | "כמו אמסטף, היא ננעלה עליי" | "ביקשתי הפסקה בדיון. כשחזרתי היא עקצה: 'הלכת להמציא עוד שקרים?'" "היא אמרה לי שאני רציתי את זה. היא אפילו אמרה לי, 'את אנסת אותו, לא הוא אנס אותך'" - מתלוננת נוספת סיפרה כי גוטליב האשימה אותה בניסיון לשכנע את בית המשפט שהיא אנסה את התוקף, ובכך הפכה את הקורבן למאשימה. "היא ניסתה להגיד שאני רוצה מין בכל מיני דרכים, כמו זה שהיה לי חבר לפני האונס, שלא הייתי בתולה. פתחו את הדיון בזה שהראו את הבגדים שלבשתי. הראו חולצה קרועה. הייתה גם חזייה. עד היום אני זוכרת את זה. היא ממש השתמשה בזה שלבשתי חזייה 'סקסית', כאילו אני רציתי את זה" - תיאור נוסף של מתלוננת על ניסיונות להשתמש בעברה המיני ובבגדיה כדי להציג אותה כמי שמעוניינת ביחסי מין. במקרים מסוימים גם שהתוקף הורשע היא המשיכה לבזות את המתלוננות ..