בתגובה לאירועים בשעות האחרונות בסוריה, אומר השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: "אני אוהב את הדרוזים. צריכים לחסל את ראש הנחש" – כשכוונתו לנשיא סוריה אל-ג'ולאני.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
דבריו המלאים של השר: "התמונות המזעזעות מסוריה – מוכיחות דבר אחד, פעם ג'יהאדיסט תמיד ג'יהאדיסט. מי שרוצח, גוזר שפמים, משפיל, אונס, לא צריך לנהל איתו קשרי משא ומתן והדבר היחיד שצריך לעשות עם ג׳ולאני זה לחסל אותו. אני אוהב את הדרוזים אזרחי מדינת ישראל, שולח להם חיבוק חם ואומר – אנחנו צריכים לחסל את ראש הנחש".
כזכור, אמש גם השר עמיחי שיקלי קרא לחסר את אל-גו'לאני, על רקע האירועים. בצהריים מטוסי צה"ל תקפו בדמשק סביב מטה הצבא הסורי וסביב ארמונו של ג'ולאני.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
מחמוד מלאק
בן גביר צודק צריך לחסל את הטירוריסט הפושיע הדעשי לפני שיהיה מאוחר האיש הזה יותר מסוכן מסינואר אלשרע הוא התלמיד של בן לדן
18:53 20.07.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
בן גביר מומחה לתת עצות לאחרים, אבל את הרוצחים בחברה הערבית לא עצר.
19:17 16.07.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
פעם ראשונה,שבן גביר מדבר לעניין ובטאקט..
18:06 16.07.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ורה
המומחה לביטחון פתח את הלוע
16:44 20.07.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר