חדשות

כ"ץ באיום לאיראן: "אם נצטרך – נחזור בעוצמה גדולה יותר"

שר הביטחון ישראל כ"ץ נאם בטקס סיום קורס טייס ואיים על משטר האייתוללות באיראן: "זרועה הארוכה של ישראל תשיג אתכם בכל מקום שממנו תנסו לאיים ולפגוע בישראל. אין מקום שבו תוכלו להסתתר"

כ"ץ באיום לאיראן: "אם נצטרך – נחזור בעוצמה גדולה יותר"
צילום: (צילום: אריה לב אברהמס\פלאש 90)

שר הביטחון ישראל כ"ץ נשא הערב (חמישי) דברים בטקס סיום קורס טיס בבסיס חצרים, כשבנאומו התייחס למלחמה באיראן ושיגר איום חריף כלפי משטר האייתוללות בטהרן.

"טקס סיום קורס הטיס כאן הוא מסר ישיר לדיקטטור חמינאי ולחבורת האייתוללות באיראן: זרועה הארוכה של ישראל תשיג אתכם בטהרן, בתבריז, באספהאן ובכל מקום שממנו תנסו לאיים ולפגוע בישראל" אמר כ"ץ. "אין מקום שבו תוכלו להסתתר. אם נצטרך לחזור – נחזור ובעוצמה גדולה עוד יותר".

דבריו של כ"ץ מגיעים במקביל לדיווחים על פיצוץ אדיר בדירה בבניין בשכונת צ'יתגר בטהרן – כשלפי שעה הנסיבות לא ברורות, אך ההערכה היא כי בוצע חיסול ממוקד של בכיר בצבא האיראני. על פי שמועות ודיווחים ולא מבוססים ברשתות החברתיות הערבית, מדובר בהתנקשות של האלוף עבד אל-רחים מוסאווי, ראש המטה הכללי של הכוחות המזוינים של איראן מאז 13 ביוני 2025.

תגובות

4
4
הלוחם בדרכים
10.07.25

אחלה אחלה ישראל כ"ץ תמשיך תיפול בכול הכוח בידך לשנות מצב היסטור להכות למחוק את ההיטפלות בכול מקום העם אותך

3
הדובר
10.07.25

להסיר את השפה הערבית. פה זה מדינת ישראל עברית האיום הוא גם ע"י ת.ז שכתוב עליה בשפה ערבית, שלטים ברחבי המדינה בשפה הערבית, ותחבורה בשפה הערבית. === כאן זו מדינת ישראל והשפה היחידה הרשמית היא עברית. === לא לזלזל.

2
שר האיומים
10.07.25

מילים כמו חול

1
ממשלת חורבן הבית השלישי
10.07.25

כץ ,זה סמרטוט שלא קובע כלום, הוא רק משרת את הסולטן. פעם ,מזמן הייתה לו קצת אישיות ,לא נשאר כלום. רק פקה פקה.