חדשות

תיעוד קשה לצפייה: חמאס מתעלל באכזריות ויורה בעזתים

אזהרת טריגר - תכנים קשים: תיעודים חריגים שמפרסם מתאם פעולות הממשלה בשטחים; התעללות וירי אנשי חמאס לעבר תושבים בסמטאות ובמחשכים

תיעוד קשה לצפייה: חמאס מתעלל באכזריות ויורה בעזתים
צילום: ללא קרדיט

אזהרת טריגר. מתאם פעולות הממשלה בשטחים, אלוף רסאן עליאן, מפרסם היום (חמישי) באמצעות עמוד ה-X בשפה האנגלית, סדרת תיעודים חריגים המופצים ברשתות החברתיות בעזה, בהם חמושים ופעילי חמאס מכים, מתעללים ואף יורים לעבר תושבים בסמטאות ובמחשכים.

WhatsApp Video 2025-07-03 at 15.19.18
WhatsApp Video 2025-07-03 at 15.19.18| צילום: צילום: דובר צה"ל

בהתאם לכך, מחזות והפגנת אירועי האלימות האכזריים המופעלים על ידי חמאס ננקטים נוכח טענות והאשמות נגד תושבים המואשמים בחשד להפרת הסדר הציבורי שמשליט ארגון הטרור חמאס ברצועה.

מדברי מתאם פעולות הממשלה בשטחים, אלוף רסאן עליאן: "תושבי עזה, ההתעללות הפראית והבוטה של ארגון הטרור החמאס רומסת ומשחיטה את חייכם.

מופעות האימה להפצת הרועה והברוטאליות של החמאס הן כלי לזריעת פחד ופגיעה בתושבי עזה, עבור שימור הכוח והשרידות של ארגון הטרור. חמאס לא בוחל בכל אמצעי, אכזרי וציני ככל שיהיה כלפי תושביו, על מנת לשמר את כוחו ולקחת את התושבים כבני ערובה לשמירת מעמדו".

תגובות

2
2
Antonia Kassulke
03.07.25

<a href="https://websoft.com.tr">Smm Panel Scripti</a>

1
בר
09.07.25

איזה כיף סרוגים שזכיתם לפרסם כמובן שהייתם מעדיפים לא לפרסם אבל המציאות מחייבת אך איזה כיף להוציא כתבה נפלאה מסוגים הנעימים