חדשות ספורט

ביום השני של הטורניר: סנסציה אדירה בווימבלדון

היום השני של ווימבלדון נפתח עם רעידת אדמה: ג’סיקה פגולה, המדורגת שלישית, הודחה בסיבוב הראשון מול אליזבטה קוצ’יארטו האיטלקייה, מדורגת 116

ביום השני של הטורניר: סנסציה אדירה בווימבלדון
צילום: האצטדיון המרכזי בלונדון | צילום: שאטרסטוק

טורניר ווימבלדון רק התחיל אמש (שני) והיום השני שלו נפתח עם רעידת אדמה: ג’סיקה פגולה האמריקאית, המדורגת שלישית בעולם, הודחה בסיבוב הראשון מול אליזבטה קוצ’יארטו האיטלקייה, מדורגת 116 בעולם, שניצחה בקלילות עם 6:2, 6:3 מוחץ.

קוצ’יארטו, שסיימה את המשחק ב-59 דקות בלבד, חגגה את ניצחונה הראשון על שחקנית טופ 5. לפני שנתיים, פגולה מחצה אותה 6:4, 6:0 בווימבלדון, אבל הפעם התפקידים התהפכו. קוצ’יארטו, שחזרה לנצח שחקנית טופ 10 לראשונה מאז 2023, שלטה במגרש והשאירה את פגולה המומה עם חמישה משחקונים בלבד.

הישג השיא של אליזבטה קוצ’יארטו בווימבלדון עד היום הוא הסיבוב השלישי, האם הפעם היא תמשיך להפתיע ותגיע יותר רחוק?

תגובות