אלפים רבים השתתפו היום (שישי) באירוע הכנסת ספר תורה במצפה רמון לרפואת פצועי צה"ל, ובהשתתפות ראש ישיבת מצפה רמון הרב צבי קוסטינר שבנו דוד הוגדר כפצוע הקשה ביותר במלחמה.
צפו בהכנסת ספר תורה לבית הרב קוסטינר
הרב צבי קוסטינר שהוביל את הכנסת ספר התורה אמר בכניסה לביתו: "מה שמנצח את המלחמה זה כח התורה! המלחמה הזאת התחילה בשמחת תורה כי המלחמה זה על התורה. וכל הניסים הגדולים שאנחנו רואים הם כמובן בזכות מסירות הנפש ובזכות כח התורה".


"רואים את המשפחות ומבינים מאיפה מגיעה הרוח"
באירוע השתתפו רבנים רבים, ובתוכם הרב יצחק בצרי, הרב מיכה הלוי, רב העיר הרב גד רווח, הרב אליעזר איגרא, והרב דוידי שרים. גם יו"ר מפלגת נעם ח"כ אבי מעוז השתתף ודיבר על הכוח האדיר של הלוחמים שהוא המנוע שמוביל את עם ישראל לניצחון המוחלט בכל החזיתות.
סגן ראש עיריית באר שבע שמעון טובול אף הוא השתתף: "מרגש ביותר לפגוש את המשפחות הגיבורות, רואים את המשפחות ומבינים מאיפה מגיעה הרוח האדירה הזו של הילדים הגיבורים".

תגובות