למרות עונה מאתגרת, ריאל מדריד סגרה את עונת 2024/25 בכדורסל בטעם מתוק, כשזכתה אמש (רביעי) באליפות ספרד ה-38 בתולדותיה והשנייה ברציפות, לאחר ניצחון 70:81 על ולנסיה בסדרת גמר שהסתיימה ב-0:3 לטובת הבלאנקוס.
המשחק, שהתקיים בסן לואיס, אולמה הביתי של ולנסיה, התחיל בצמוד עם יתרון נקודה לעטלפים בחצי הראשון. אך ריאל פתחה את המחצית השנייה בסערה, עם ריצת 0:15 אדירה בפתיחת הרבע השלישי שהבטיחה יתרון דו-ספרתי תוך דקות.
ולנסיה ניסתה לחזור, אך לא הצליחה להשלים קאמבק, והבלאנקוס חגגו ניצחון באולם היריב.מריו הזוניה הוביל את ריאל עם 16 נקודות ו-9 ריבאונדים, כשברונו פרננדו הוסיף 13 נקודות ו-4 ריבאונדים במשחק מצוין. בצד המפסיד, צ’אבי לופס ארוסטגי הוביל עם 14 נקודות, בעוד כוכב ולנסיה, ג’אן מונטרו, סיים עם 12 נקודות. ביורוליג ריאל מדריד סיימה את העונה במקום השביעי והודחה בפלייאין מול פריז בסקטבול.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים