חדשות

יפרוש או ימשיך? גורם בכיר חושף: זה מה שנתניהו מתכנן

גורם מדיני בכיר מבהיר כי נתניהו אינו פורש לאחר ההישג באיראן. לדבריו, לראש הממשלה "יש עוד מטרות ויעדים רבים", כולל "הזדמנויות מדיניות חסרות-תקדים" ו"הסכמי חימושים דרמטיים"

נתניהו |
| נתניהו | צילום: (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)

ברקע הספקולציות לפיהן ראש הממשלה בנימין נתניהו לא יתמודד גם בבחירות הבאות, לאחר שהשמיד את הכור באיראן, גורם מדיני בכיר מבהיר כי אין בכוונתו של נתניהו לפרוש וכי יש לו עוד תכניות רבות בתחום הבטחוני והמדיני.

הגורם הבכיר מסר לינון מגל: "לראש הממשלה נתניהו יש עוד מטרות ויעדים רבים. זה לא נגמר בהישג ההיסטורי באיראן. ההיפך – רק התחלנו".

הגורם המשיך ואמר כי "יש בפתח הזדמנויות מדיניות קרובות וחסרות-תקדים, ופוטנציאל להסכמי חימושים דרמטיים שיבצרו עוד יותר את מעמדה של ישראל כמעצמה בעולם. וזה רק חלק מהתכניות".

נתניהו על טראמפ
נתניהו על טראמפ| צילום: (צילום: רועי אברהם/ לע״מ, סאונד: יחזקאל קנדיל/ לע״מ)

תגובות

72
40
כרמי
25.06.25

הידיעה הזאת משעשעת מאד הרי אנחנו יודעים מי זה אותו "גורם מדיני בכיר". לכן, מצחיק שהוא מדבר בגוף שלישי על נתניהו.

39
אורח
26.06.25

נתניהו ראש ממשלתנו היקר . ה" ישלח לך הצלחה בהמשך ניהול המדינה. ראש ממשלה, יקר, נבון, בעל הישגים בינלאומיים. לא רואה מישהו, שמתקרב למה שעשית למען מדינתנו היקרה.

1
יחיאל קמחי
01.07.25

האם אתה יודע מה החמצת? רק עובדות - ולא כולן: 1. חפשו: "שקרים, שקרים גסים, וראיונות של נתניהו באנגלית" מאמר של בועז גאון ב-YNET החושף שמעל 80% מדברי נתניהו בראיון ל-CNN היו שקר. 2. חפשו: "נתניהו: לא נסבול מצב שאיש הישר בעיניו יעשה - לא בחווארה ולא בתל אביב" מאמר בהארץ החושף שקרים של נתניהו - אבל מחמיץ שקר חשוב: "לא נסבול פגיעה באנשי ציבור" - נתניהו לא מנע פגיעות בסילמן, בילדיה של בהרב-מיארה ועוד רבים אחרים. 3. אישר מכירת צוללות מתקדמות למצרים, בניגוד לדעת ראשי מערכת הביטחון, אבל הסתיר מראשי מערכת הביטחון שאישר כך (ומנע מהם לתכנן פתרונות לבעיה), עד שהקנצלרית מרקל הראתה את חתימתו של נתניהו לנשיא ריבלין. חפשו: "ריבלין הביע דאגה ממכירת הצוללת למצרים, מרקל הוכיחה שיש אישור ישראלי" נתניהו שיקר לגבי האישור שנתן - עד שהודה בכך בשיחה עם קרן מרציאנו. חפשו ביוטיוב: "שישה ראשי מוסד ושב"כ: נתניהו סכנה מוחשית למדינה" האם זו בגידה? 4. מתעלק

38
בןבני
28.06.25

ההישג באירן... אינו הישג של ביבי. הוא הישג של צה'ל. חיל האוויר והטייסים הגיבורים. אנשי המוסד האמיצים וכוחות הבטחון וההצלה. ביבי רק הורה והינחה לבצע... גם זבוב יכול לאשר. הוא ובניו המשתמטים לא תרמו כלום. טבח 7/10 ישאר לנצח באות קין על מצחו של ביבי. לא נשכח ולא נסלח.

1
שאולה
29.06.25

הקינאה תגרום לך ירוקת העין היזהר