אחיו של החייל החטוף מתן אנגרסט, הגיע היום (שלישי) לדיון באחת מוועדות הכנסת ושם זעם על כך שאין התקדמות לעסקה. הא טען כי "ראש הממשלה נתניהו נפגש איתנו ואמר לנו 'אני לא מכיר את הפציעות של מתן. אם הייתי מכיר – מתן כבר היה מזמן בחוץ. אני הייתי מתעקש שהוא יהיה ברשימה ההומניטרית'.

oFtLwX1iDYbuuDp-| צילום: צילום: ערוץ הכנסת
איך יכול להיות שראש ממשלה לא יודע על חייל שבמשמרת שלו נחטף, איך זה יכול להיות? במקום לשים את החיילים בראש הרשימה. ועוד היום התבשרנו על נפילתם של 3 גיבורים שיצאו להחזיר את אח שלי הביתה, זה לא נתפס, צריך לעשות לזה סוף.
עוד באותו נושא
תקרית חריגה בכנסת: לפיד יוצא להגנת נתניהו. צפוחדשות סרוגים

זה לא הגיוני שחיילים ימשיכו להיהרג כשיש מתווה להחזיר את כולם והמדינה בוחרת שלא לקחת את המתווה הזה. המדינה אומרת שהיא בוחרת רק בחצי מהחטופים ולא בכולם".
תגובות
את שם הבן שלו
מי האוויל שעוד תומך בביבי. ביבי צריך ללכת הביתה. די.
ביבי רוצה מלחמת נצח כדי לשרוד בשילטון. ערבות הדדית ובראשה החזרת החטופים שנחטפו במשמרת שלו לא מעניינת אותו.