חדשות כלכלה

משרד האנרגיה מעדכן: זה המחיר החדש לליטר דלק

אחרי ההוזלה המשמעותית בחודש האחרון, מחירו של הנפט בעולם זינק, אבל ההתייקרות בארץ נבלמה בגלל צניחת שער הדולר. בסוף מחיר הדלק יתייקר באגורה אחת

משרד האנרגיה מעדכן: זה המחיר החדש לליטר דלק
צילום: (צילום: שאטרסטוק)

לקראת סוף החודש הלועזי, מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה מודיע על מחירו של ליטר בנזין 95 אוקטן, שייכנס לתוקף בחצות הלילה שבין שבת לראשון.

אחרי הצניחה במוצאי יום העצמאות, מגיעה התייקרות קלילה. המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 7.14 ש"ח לליטר, עליה של 1 אג' מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 24 אגורות לליטר, ללא שינוי מעדכון קודם.

באילת המחיר יעמוד על 6.05 שקלים לליטר ו-20 אגורות תוספת בעד שירות מלא.

יש לציין כי מחיר הנפט בעולם זינק מאז החודש הקודם ב-3%, אבל ההתייקרות התמתנה לאור ההתחזקות של השקל וירידת שער הדולר ב-2.54%. בסופו של דבר התבטאה הירידה באופן מינורי של אגורה אחת.

נזכיר כי על כל ליטר דלק נשלם 3.55 שקלים בלו ועוד 1.09 שקלים מע"מ ובסך הכל 3.64 המהווים 65% מס על כל ליטר דלק.

תגובות

3
3
יוני
29.05.25

מפגרים גם חשבון פשוט לא יודעים לעשות במקום 4.64 יצא להם 3.64

2
בן
29.05.25

רק לעתקן מחיר עולה יותר מאגורה חחחחחחחחח

1
שלום
05.06.25

אתם מוצצה זיין