חדשות

הותר לפרסום: קצין צה"ל נפצע קשה בעזה

כי קצין טנ"א במילואים בגדוד ההנדסה 924, חטיבת הראל (10), נפצע באורח קשה מוקדם יותר היום בקרב בצפון רצועת עזה

הותר לפרסום: קצין צה"ל נפצע קשה בעזה
צילום: (צילום: דובר צה"ל)

דובר צה"ל פרסם היום (שלישי) כי קצין טנ"א במילואים בגדוד ההנדסה 924, חטיבת הראל (10), נפצע באורח קשה מוקדם יותר היום בקרב בצפון רצועת עזה.

מוקדם יותר היום, בעקבות דיווחים על ירי ממסוק בסמוך למרכז חלוקת סיוע הומניטרי בדרום הרצועה, צה"ל פרסם הבהרה רשמית: לא בוצע ירי לעבר מתחם הסיוע, ולא נשקפה סכנה לכוחותינו.

דובר צה"ל הודיע כי לא בוצע ירי מהאוויר לעבר מרכז חלוקת המזון במרחב רפיח. לדברי צה"ל, כוח צה"ל שפעל במקום ביצע ירי הרחקה בלבד – ובאזור שמחוץ למתחם הסיוע.

בצה"ל הוסיפו כי הושגה שליטה מלאה באירוע, וכי חלוקת הסיוע צפויה להימשך כסדרה. "לא נשקפה סכנה לכוחותינו בשטח", נאמר בהודעה.

קרן הסיוע בעזה: "חמאס גרם לכאוס, חלוקת הסיוע ממשיכה"

בנוסף, נמסר כי מסוק קרב של חיל האוויר פעל במרחב הימי של הרצועה – אך לא בסמוך לאזור המרכזי שבו חולק הסיוע. לאחר שדווח כי במהלך האירוע מסוק של צה"ל ביצע ירי באוויר להרחקת הפורצים.

תגובות

4
4
מה זה עוד כמה חללים ... בעבור הזכות להיו
28.05.25

כסף קטן ... לכל הטפשים שמגיבים כאן ... מה עוד צריך לקרות כדי שתבינו ... מושחתיהו הוא לא "קוסם" הוא "הקברן" של המדינה , הוא לא "מגן העם" הוא "מלאך המוות שלה" , הוא "לא המשיח" הוא "השיקוץ בהיכל" ... מתי ?

3
Ismael Harding
27.05.25

You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

2
מטומטם
28.05.25

פראייר.

1
דני
28.05.25

*פושע מלחמה. תיקנתי לכם(: