ערבי תושב ברטעה שבצפון נעצר לאחר שעל פי החשד החזיק וסחר בחיות בר מוגנות בניהם עופר של צבי ארצישראלי, 2 סנאי דלקים וציפורי שיר ארצישראליות
אמש פקחי רשות הטבע והגנים ושוטרי משטרת אום אל פאחם פעלו בעקבות מידע מודיעיני כנגד חשוד בסחר והחזקה של חיות בר מוגנות.
בחיפוש נתפסו עשרות מיני ציפורים ועופר של צבי ארצישראלי שהועבר לטיפול בבית החולים לחיות בר של הספארי ורשות הטבע והגנים, 2 סנאי דקלים, לצורך ביצוע סחר לא חוקי. החיות שנתפסו הועברו למקלט מוגן על ידי רשות הטבע והגנים.

ברשות הטבע והגנים ציינו כי כמות המינים שהוחזקו אצל החשוד הייתה חריגה. מדובר במינים שפקחי רשות הטבע והגנים אסורים בהחזקה. מדובר במינים ארץ ישראליים חלקם ניצודים באמצעות רשתות.

בתפיסה נמצאו מיני ציפורים-חוחית,חוגת עצים, כסוף מקור, חורפי, פיפיון מים, נקודה זרעית, פרוש מצוי, מיני תורים ועוד מיני ציפורים שחלקם אסורים באחזקה ולחלקם נדרש היתר החזקה.
תגובות
זה הזמן להחזיר את עונש הmוות. למתעללים בבעלי חיים וחסרי ישע
.
אני אתמול בדיוק הייתי בתוך אמא שלך, היה תור ארוך ארוך! ואני מקווה ששברו אותך ואת המשפחה שלך סמרטוט :)
אין מה לעשות, ככה זה ערבים ישראלים. מסתבר שהם חובבי פגיעה בבעלי כנף. מזעזע.
מסכן העופר הוא כל כך רוצה לצאת כי הוא זקוק למרחב גם הציפורים הם מוגנות לא די שגרמתם לנונזק גם לחיות יש חיות שזקוקות לחופש