בן גביר וסמוטריץ' יסכימו?

נתניהו מודה: מנהלים משא ומתן על הפסקת המלחמה

לקראת נפילת הממשלה? לשכת נתניהו הודיעה כי צוות המשא ומתן עמל על חתירה לעסקה הכוללת את סיום המלחמה, זאת למרות הבטחותיו בימים האחרונים על הכרעת החמאס באמצעות פעולה צבאית

נתניהו (צילום: מרים אלסטר פלאש 90)\
| נתניהו (צילום: מרים אלסטר פלאש 90)\ צילום: (צילום: מרים אלסטר/פלאש90)

כשבצה"ל ממתינים לפקודה לתחילת מבצע "מרכבות גדעון" להשמדת החמאס ברצועה, ראש הממשלה הודיע במפתיע כי בישראל בוחנים את האפשרות לסיים את המלחמה בעזה, צעד העלול לפרק את ממשלת הימין.

בהודעה שהוציאה לשכת נתניהו נאמר כי: "בהנחיית ראש הממשלה, גם בשעה זו פועל צוות המשא-ומתן בדוחה כדי למצות כל סיכוי לעסקה – בין אם לפי מתווה ויטקוף ובין אם במסגרת סיום הלחימה, שתכלול את שחרור כל החטופים, הגליית מחבלי החמאס ופירוז הרצועה מנשק".

יש לציין כי האמירה סותרת את דבריו של נתניהו משבוע שעבר, כזכור ביום רביעי האחרון, ראש הממשלה תקף את נשיא צרפת על דבריו בנוגע למדיניות ברצועה. בהודעה מטעמו נמסר כי "ראש הממשלה נתניהו נחוש להשלים את כל יעדי המלחמה של ישראל: שחרור כל חטופינו, הכרעת החמאס צבאית ושלטונית, והבטחה שעזה לא תהווה עוד איום על ישראל".

דברים דומים השמיע נתניהו במפגש עם פצועי המילואים יום קודם לכן: ״בימים הקרובים ניכנס בכל העוצמה להשלים את המהלך ולהכניע את החמאס. אתם דוגמה ומופת, ועם הרוח שלכם אנחנו הולכים לניצחון המוחלט״.

תגובות

20
14
מומו
18.05.25

הגליית הנהגת חמס ופירוז הרצועה זה ניצחון .אין סיכוי שיסכימו

13
שירי מנתניה
18.05.25

מחזיקים אצבעות, שהחמאס - קטאר יסכימו להגליה. יותר מהכל מחזיקים אצבעות לשחרור החטופים!!!!

12
אין ברירה
18.05.25

לזרוק את zיבי מהגג של עזריאלי \

1
סנשו פנשה .
20.05.25

אין ברירה לעשות ,כמעשה התחייה ,שהפילה בזמנו את ממשלת של שמיר שמיר בתמורהקיבלנו את אסון אוסלו .