על רקע חשיפתה של כתבת הערוץ הראשון, איילה חסון, כי ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ויו"ר 'המחנה הציוני', חבר הכנסת יצחק הרצוג, נפגשו בארבע עיניים, הרדיו החרדי 'קול חי', חושף כי במהלך הפגישה בין השניים, הציע נתניהו להרצוג לא פחות משבעה תיקים, ביניהם תיק החוץ המיועד ככל הנראה להרצוג עצמו.
עוד עולה מהדיווח כי מלבד תיק החוץ הוצע ליו"ר 'המחנה הציוני' לקבל לידי מפלגתו גם את תיקי החינוך, התיירות, הרווחה והמדע, בתמורה לכניסתם לממשלה.
בנוסף, עוד עולה מהדיווח, כי תיק המשפטים אינו כללו בחבילת ההטבות וזאת ככל הנראה בעקבות הצהרתו של ראש הממשלה, כי בכוונתו להשאיר את תיק המשפטים בידי אחד מחברי הליכוד, כאשר המועמד המוביל הוא חבר הכנסת בני בגין.
בתוך כך, אתמול (שלישי) הבהיר השר גלעד ארדן כי אם השותפות הקואליציוניות העתידיות ימשיכו להקשיח עמדות נתניהו ייאלץ לפנות ליו"ר 'המחנה הציוני', חבר הכנסת יצחק הרצוג, ולהציע לו הצעה נדיבה בתמורה לכניסה לממשלה.
בריאיון לאסף ליברמן בגל"צ אמר ארדן כי "אנחנו אומרים כל הזמן שככל שחולפים הימים ומפלגות המחנה הלאומי אינן מתפשרות – לא תשאר ברירה לראש הממשלה והוא יצטרך בסוף להציע הצעה נדיבה למחנה הציוני, למרות שזאת לא האופציה המועדפת עלינו".
במהלך הריאיון ארדן נדרש גם לדיווח מאמש לפיו נתניהו הרצוג נפגשו בארבע עיניים ודנו אודות המשא ומתן קואליציוני. "למיטב ידיעתי לא התקיימה פגישה כזאת", אמר ארדן.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
זאב
09:05 16.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בעל שם
השמאלנים יותרו על יחסים מדיניים בשביל הצרכים החברתיים , הכלכליים והדתיים בממשלה הקודמת. האח לפיד מחכה לטלפון מבנט. כחלון יסכים להיות ראש ממשלה של מרץ והבית היהודי !!!
14:27 15.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר