החייל החטוף עידן אלכסנדר שוחרר משבי של ארגון הטרור חמאס אחרי 584 ימים במנהרות ברצועת עזה. הוא כעת יועבר לבית החולים איכילוב לסדרת בדיקות שם תתקבל תמונה ברורה על מצבו הרפואי ועל הנזקים שנגרמו לו בשבי הארוך.
עוד לפני כן אפשר להבחין במספר נקודות הנוגעות למצבו הרפואי הלא פשוט. למרות שהצלב האדום מסר כי מצבו של אלכסנדר "בסדר", בתיעוד בו הוא נראה עובר מידי חמאס לאנשי הצלב האדום, הוא אמנם נראה הולך על רגליו, אך נזקק לשם כך לסיוע מאנשי הצלב האדום שתמכו בו בהליכה.

אחרי שחרורו של החייל עידן אלכסנדר, כעת נמצאים בשבי ארגון הטרור חמאס בעזה 58 חטופים. לפי שעה אין בידי ישראל מידע בדבר מספר החטופים שנותרו בחיים, אך ההערכה היא שמדובר ב-20-23 חטופים חיים.
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, נשא הצהרה מספר דקות לפני שחרורו של אלכסנדר, ואמר כי הוא מקווה שיהיו עוד חטופים שישוחררו: "אחרי השחרור של עידן, יישארו 20 חטופים בחיים בשבי חמאס. משפחות החטופים רוצות לקבל את הגופות של החטופים המתים חזרה. מאוד חשוב להם לקבל חזרה גם את הגופות".





תגובות
עידן אכסנדר על פניו מצבו של עידן החייל נראה מצויין מבחינה פיזית, לעומת מצבם של אלי שרעבי, אוהד ואור האזרחים המבוגרים. מעניין אם חמאס הארורים שמרו עליו כדי להגיע לעיסקה הנוכחית עם טארמפ. טראמפ עכשיו מתנהל ישירות עם חמאס. גם עם קטאר יש לו כבר מערכת יחסים חמימה אחרי קבלת המטוס המפואר במתנה. גם עם ארדואן - לא ידוע מה קיבל ממנו. וגם עם הדיקטטור של צפון קוריאה. משהו מסריח !!!
תמתין לפי מקורות יודעי דבר טראמפ מעוניין לפייס את העולם הערבי לאחר מכן שכבר קשר יהיה חמים מספיק הוא ידרוש את עזה עבור ארצות הברית כולל מאגר הגז מול חופי עזה והפלסטינים יזרקו מתחת לגלגלי האוטובוס על ידי מדינות ערב אני חותם על מה שאני אומר
די כבר נמאס לשמוע כל הזמן על האמריקקי הזה.שיחזור לאמריקה ויעזוב אותנו בשקט.שכחתם שיש עוד 58 שבויים.עשו ממנו סלב כבר כאילו מה עשה?רק נחטף כמו המטומטם ההוא גלעד שליט
תתבייש לך אבי על האמירות האלה. חייל בודד שבא לשרת את צבא ההגנה לישראל נחטף מול 30 מחבלים. כן מגיע לו להיות סלב יחד עם עוד 58 החטופים שיחזירו אותם עכשיו. !!!
בוט אירני לא להתייחס מדובר בבוט איראני
אבי יא אפס מאופס. הלוואי נחליף אותו תמורת 10 כמוך.
ממשלת ההפקרה הביזה טההשתמטות