הפרשן הפוליטי של ערוץ 12 עמית סגל מימש את האיום והגיש היום (רביעי) תביעת דיבה נגד אשת התקשורת פאולה רוזנברג בסכום של 75,000.

פאולה רוזנברג: "הפרסום שלך לא בא לשרת את הציבור"

רוזנברג התייחסה לפרסומו של סגל על חקירת השב"כ על חדירת כהניזם למשטרה וכתבה: "עמית, הניסיון שלך להציג את הסיפור כ”פשוט מאוד” הוא לא עיתונות – הוא תעמולה במסווה של דיווח. מה שקרה כאן רחוק מלהיות פשוט: פרסמת מידע מתוך חקירה ביטחונית מסווגת, שנמצא תחת צו איסור פרסום, לא כתוצאה מתחקיר עצמאי אלא מהדלפה מגורם פוליטי – ככל הנראה שר בממשלה".

רוזנברג התייחסה לפגיעה בחקירה וכתבה: "כשמתנהלת חקירה ביטחונית רגישה, המשמעות של פרסום מוקדם עלולה לשבש אותה, לפגוע במקורות, ולחסל את האפקטיביות שלה בזמן אמת. אבל הפרסום שלך לא בא לשרת את הציבור – הוא בא לשרת את מי שחש שהחקירה עלולה לחשוף אותו".

עמית סגל: "תתנצלי על השקרים שכתבת עליי"

לפני כשלושה שבועות סגל ביקש מפאולה להתנצל ולתרום אלף ש"ח לחיילים: "אנחנו באקלים מתוח ואלים, ובכל זאת אני חושב שעל כולם לקחת צעד אחורה. לא להתבצר מאחורי צדק עיוור ולא להתמכר ללייקים מאנשים שלא יהיו בשבילכם ברגע האמת. כן, אני מדבר אלייך, פאולה רוזנברג. תתנצלי על השקרים שכתבת עליי בשבוע שעבר אפרופו פרשת השב״כ, תתרמי אלף שקל לחיילי צה״ל ונגמור את הסיפור המיותר הזה".