חדשות חינוך

שביתת המורים: רן ארז בצעד דרמטי נגד החלטת האוצר

לאחר שמשרד האוצר הודיע כי לא ישלם למורים שנעדרו בשל הוצאת ימי מחלה, רן ארז הבהיר כי יעמיד עורך דין לכל מורה ששכרו ינוכה

רן ארז ((צילום: יונתן זינדל, פלאש 90))

השביתה בבתי הספר: יו״ר ארגון המורים, רן ארז הודיע כי יעמיד עו"ד צמוד לכל אחד מהמורים ששכרם ינוכה בזמן שהגישו אישור מחלה במהלך השביתה.

כזכור, בארגון המורים לא הצטרפו באופן רשמי לשביתה בתחילת השבוע, אך המורים החליטו להיעדר כשהם מוציאים ימי מחלה. בתגובה לצעד, משרד האוצר הודיע כי לא ישלם להם על הימים בהם נעדרו.

בתגובה להחלטת משרד האוצר, הודיע רן ארז כי: ״לא נאפשר כל פגיעה בשכר בתקופת מחלה!ארגון המורים מייצג את כל חבריו ברמה המשפטית והפרופסיונאלית. גננות בתי הספר היסודיים, חטיבות הביניים והתיכונים״.

עוד נמסר מטעמו כי: ״למען הסר ספק, ארגון המורים יעמיד עו"ד צמוד לכל אחד מחבריו שינוכה שכרו בזמן שהגיש אישור מחלה. לא נאפשר כל פגיעה בשכר בתקופת מחלה״.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

19
מיקו
07.05.25

האוצר קופץ על הימים של השביתה כמוצא שלל רב , לא מעניין אותו כלום , לא מורים לא ילדים רק הכסף (הרוויח פעמיים). יעשה נכון האוצר ולא יגביר את הלחץ על המורים ויתן לעסק להרגע. דרך אגב ... ערוץ 14 בושה הרבה מורים מהלמ"ד שבתו ואתם אומרים שזה קפלן???

הצטרפו אלינו