השר ואיש הליכוד לשעבר, דן מרידור, מתייחס למגעים הקואליציוניים המתנהלים בשבועות האחרונים וקורא להקים ממשלת אחדות.
מרידור סבור שהקמת ממשלת ימין צרה תביא את ישראל לבידוד בינלאומי על רקע אמירותיו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, במהלך קמפיין הבחירות.
בריאיון לגל"צ אמר מרידור: "ממשלה שתעשה מה שראש הממשלה הבטיח לפני הבחירות, כלומר תתנגד למדינה פלסטינית ותמשיך בהתנחלות בכל מקום, תביא את ישראל למצור ולמצוק שלא היה כמוהו. לכן אני חושב שצריך למנוע את זה, אם אפשר להקים ממשלה שתשנה את המדיניות ההיא זאת ממשלת אחדות. ודאי שזה טוב".
מרידור, שכיהן כשר בשתי ממשלות בראשן עמד נתניהו תקף את נתניהו אודות מאבקו הפומבי נגד נשיא ארה"ב בנושא הגרעין האיראני.
"אני חושב שהעימות הפומבי הזה מקשה עלינו ולא מקל עלינו", אמר מרידור, "צריך להמשיך לא רק בלחץ אלא גם בשכנוע. אבל כל זה צריך להיעשות ככל הניתן לא כנגד הממשל, לא מפני שאני חושב שהממשל תמיד צודק, אלא כי אני רוצה להיות אפקטיבי ולהצליח. אני חושב שההצלחה היותר נכונה היא לעבוד עם נשיא ארצות הברית – ולא נגדו".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
ליכודניק
דן מרידור שידוע כדמוקרט גדול קורא לראש הממשלה שלא לקיים את הבטחותיו ערב הבחירות שבזכותם העם נתן לו רוב עצום להנהיג את המדינה - מדהים.
08:25 09.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Mוילען
מהתשקורת,לכן מידי פעם במקום לעשן מוציאים אמירות מטומטמות כאלה ואחרות.לדוג' מי שלקח זאת כדרך זהו איש ירושלים לשעבר ואיש הליכוד לשעבר איש המחנה הלאומי לשעבר ראובן רובי ריבלין הנשיא.
20:16 08.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר